Antena Căutare

Zodia care adoră să-și schimbe des partenerii ca pe șosete! Oare ești tu?

Nativii uneia dintre zodii sunt renumiți pentru dorința lor arzătoare de schimbare și de a experimenta cât mai mult din plăcerile vieții. 

Nativii uneia dintre zodii sunt renumiți pentru dorința lor arzătoare de schimbare și de a experimenta cât mai mult din plăcerile vieții.

Astrologii spun ca nativul Gemeni poate trece cu mare usurinta de la o fata a personalitatii sale la alta, incat e greu de spus care este el cel adevarat.

Activ, mobil si schimbator din fire, nativului Gemeni ii place varietatea in tot ceea ce face, atat in activitatea de zi cu zi, cat si dragiste, in cercul de prieteni, sau chiar si in mancare.

Interesele sale sunt multiple si diversificate, pentru ca aproape totul ii atrage atentia, chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp. Este atat de curios, incat vrea sa stie si sa experimenteze tot ce se poate intr-o viata de om. Plictiseala, cenzura si restrictiile il enerveaza pe nativul Gemeni.


Unul dintre MARILE SECRETE ale omenirii a fost dezvăluit! Iată ce înseamnă 666! Te vei CUTREMURA când vei afla... O zi la extreme pentru nativi! Berbecii, nemulţumiţi! Leii, iubiți! Horoscopul de marți, 17 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x