Antena Căutare

Zodia care împarte lumea în două: ori o iubești, ori o urăști! Nu există nicio cale de mijloc!

Ori o urăşti, ori o iubeşti. Nu există nicio cale de mijloc cu această zodie. Este acel gen de om care atunci când îşi propune poate naşte revoluţii serioase, uneori chiar lupte stradale.

Ori o urăşti, ori o iubeşti. Nu există nicio cale de mijloc cu această zodie. Este acel gen de om care atunci când îşi propune poate naşte revoluţii serioase, uneori chiar lupte stradale.

Scorpionul este zodia care împarte lumea în două, în fața căruia nu poți rămâne indiferent.

Are o carisma greu de cuprins. Nimeni nu stie cum reuseste mereu sa cada in picioare. Toti cei din jur o urasc de moarte sau o iubesc pana la adoratie. Reactiile celorlalti sunt la extreme cand vine vorba de acest nativ. Oare care sa fie semnul zodiacal capabil sa imparta lumea in doua?

Inainte de a afla numele ei, haideti sa descoperim cateva caracteristici pentru a intelege mai bine natura acestui nativ.

In primul rand, este o zodie feminina predominant emotionala, psihica. Planeta care o guverneaza ii ofera protectie in fata celor mai mari impasuri din viata. Este ferma, indrazneata si vitala. Poate fi si imprudenta si aspra in exprimare. Cuvintele ei nasc ample controverse, mai ales atunci cand sunt exprimate in spatiul public.

Previziuni sumbre pentru 2016! Nostradamus a prezis totul! Dezastrul e iminent, sfârșitul se apropie, nu mai rămâne NIMI... Vrei să afli tot ce face o persoană pe Facebook? Acum e posibil! Aşa poţi spiona pe cineva pe celebra pagina de socializ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x