Antena Căutare

Zodia care își va întâlni sufletul pereche în decembrie! La sfârșit de an, iarna va veni cu o inimă fierbinte în dar!

Din punct de vedere sentimental, iarna lui 2016 aduce pentru o zodie ce nu a întâlnit toată viața: marea dragoste!  Află și tu care este nativul horoscopului care va avea o iarnă … aprinsă şi plină de DRAGOSTE!

Din punct de vedere sentimental, iarna lui 2016 aduce pentru o zodie ce nu a întâlnit toată viața: marea dragoste! Află și tu care este nativul horoscopului care va avea o iarnă … aprinsă şi plină de DRAGOSTE!

BERBEC

Cei născuţi în această vreme nu pot stă prea mult timp singuri. Aşa că dacă nu au încă pereche, în această iarnă sigur vor face pasul cel mare şi se vor îndrăgosti până peste urechi. Iar vestea cea mai bună e că cei care încep relaţii în perioada următoare au mari şanse să rămână alături de partener pentru mult timp! Chiar şi Berbecii care sunt deja într-o relaţie vor trece prin schimbări, scrie Revista Fresh.

Vrei un tatuaj? Uite cum poți să ți-l faci singur, chiar la tine acasă! (VIDEO)... Tequila lovește din nou! Bianca a dezvăluit care este cheia succesului său! Cum ajungi un vlogger celebru peste noapte? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x