Antena Căutare

Zodia care iubește...până în pânzele albe! E îndrăgostită de dragoste!

Este guvernat de cea mai mare planetă, Jupiter, este un semn de foc și totodată un semn în continuă mișcare. Săgetătorul iubește cu patimă, intens, mult, este plin de dragoste și o împrăștie în jurul său cu generozitate.

Este guvernat de cea mai mare planetă, Jupiter, este un semn de foc și totodată un semn în continuă mișcare. Săgetătorul iubește cu patimă, intens, mult, este plin de dragoste și o împrăștie în jurul său cu generozitate.

Fire entuziastă, optimistă, dornică de aventură, generoasă, Săgetătorul este mereu curios să afle ce-i rezervă viața. În continuă căutare, nestatornic, este semnul din zodiac îndrăgostit de dragoste și dispus să ofere iubire tuturor celor care au nevoie de ea. Iar faptul că se mișcă foarte mult, călătorește, descoperă locuri noi, îl ajută să-și ducă la îndeplinire această dorință.

Atunci când iubește, Săgetătorul este amuzant, expansiv, fericit, exaltat și intens. Cine are parte, chiar și pentru puțin timp, de dragoste din partea Săgetătorului cunoaște acest sentiment în profunzime și în toate formele sale. În special, femeia din Săgetător este capabilă să arate toate aceste fețe persoanei de care este îndrăgostită.

Îi place viața, îi place iubirea și nu e niciodată în căutarea sufletului pereche. Săgetătorul vrea doar să trăiascăclipa. Iar pentru el a trăi înseamnă a iubi. Majoritatea oamenilor au tendința să caracterizeze acest comportament ca fiind promiscuu, dar lui nici că-ți pasă. Îi place să experimenteze, să facă victime cât mai multe în rândul bărbaților, și al femeilor, de ce nu? Îi plac bărbații cu aceleași trăiri intense, ca ale sale, dar și cei mai domoli, pe care să-i răvășească cu pasiunea ei, scrie Revista Fresh.

Își ia angajamente față de un partener


Săgetătorul este independent și se atașează cu greutate de cineva, cu atât mai puțin își ia angajamente față de un partener. Preferă să petreacă și să iubească de câte ori i se ivește ocazia. Este semnul a cărui perioadă de burlăcie durează cel mult comparativ cu celeilați reprezetanți din zodiac. Cine reușește să domolească un Săgetător poate fi considerat un adevărat erou, pentru că firea lor nestatornică nu are planuri de căsnicie sau relație de lungă durată.

Pe lângă călătorii sau sporturi extreme, iubești să petreci cât mai mult timp afară din casă. Nu te-ai da înapoi de la partide de sex în locuri publice, iar bănuiala că cineva te-ar putea privi făcând amor cu partenerul tău te stârnește și mai tare. Când sunt în prezența Săgetătorilor, partenerii lor se distrează și se încarcă cu energia și veselia de care aceștia debordează.

Râsul și iubirea sunt cuvintele care guvernează viața Săgetătorului.

POVESTE IMPRESIONANTĂ: Un bărbat trăieşte singur de 10 ani, într-un sat părăsit. Cum s-a ajuns aici?!... Cum să cureţi cuptorul fără pic de efort! Orice gospodină are„ingredientele secrete” în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x