Antena Căutare

ZODIA care minte PERFECT! Se jură de ceea ce-ţi spune şi te face să o crezi

Zodia care face din minciună o artă este Balanţa. Deşi nu te-ai aştepta, te minte atât de frumos, încât îl crezi din prima.

ZODIA care minte PERFECT! Se jură de ceea ce-ţi spune şi te face să o crezi
Zodia care minte | revistafresh.ro

Zodia care face din minciună o artă este Balanţa. Deşi nu te-ai aştepta, te minte atât de frumos, încât îl crezi din prima. Este un nativ duplicitar, dual, care poate să te convingă de orice!

Minte rar, dar minte bine. În general, preferă sinceritatea şi îţi spune lucrurile în faţă, dar atunci când este nevoie, când se simte în primejdie ori are un interes ascuns, te îmbrobodeşte astfel încât nu îţi vei da seama care este adevărul şi unde începe ficţiunea. Este un maestru al persuasiunii şi poate fi un bun psiholog, acel tip de psiholog care mizează pe psihologia inversă.
Întinde capcane numai din vorbe şi pune întrebări care te pun în dificultate. Nu îl poţi refuză când îţi face o propunere pentru că ale sale cuvinte alese sunt atât de mieroase încât cu greu poţi spune „Nu”.

În dragoste, minte folosindu-se de slăbiciunea partenerului. Îl scanează încă din prima secundă şi poate face o fişa psihologică despre acesta în primele minute.

O fetiţă a câştigat o păpuşă la tombolă. Mama ei a găsit CEVA ŞOCANT în interiorul jucăriei... Povestea din spatele PRIMEI fotografii modificate! "Jennifer in Paradise" a dat startul imaginilor "lucra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x