Antena Căutare

Zodia care nu știe să rănească! Orice i-ai face, "e ca un pansament de pus pe rană"! Eşti tu, oare?

Nu face răun nimănui, nu ştie să rănească efectiv! Chiar dacă o răneşti, nu îţi  va răspunde cu aceeaşi monedă! E o zodie pe care s-o ţii aproape şi să o apreciezi la justa-i valoare!

Nu face răun nimănui, nu ştie să rănească efectiv! Chiar dacă o răneşti, nu îţi va răspunde cu aceeaşi monedă! E o zodie pe care s-o ţii aproape şi să o apreciezi la justa-i valoare!

Este atât de stăpână pe sine, atât de echilibrată şi poate să răspundă oricărei provocări cu diplomaţie. Balanţa, căci despre ea este vorba, nu ştie să rănească şi chiar dacă ar putea, nu o va face. Pune prea mare preţ pe valoarea umană, pe relaţiile cu cei din jur şi nu îşi doreşte ca cineva, vreodată, să sufere din cauza ei.

Este singura zodie care nu ştie ce este răzbunarea, care vede în oameni doar ce este mai bun şi care îşi doreşte să interacţioneze cu persoane pozitive. Este un semn cardinal, de aer, solar, dominat de planeta Venus, planeta iubirii. Aspectele sub care se găseşte semnul Balanţei demonstrează că acest semn astral este plin de bunătate, compasiune, are o inimă caldă, nu ar face rău nici măcar unei insecte.

Nativa în Balanţă este o persoană de statură medie, slăbuţă, fermecătoare, cu gusturi rafinate, căreia îl plac arta, literatura, muzica bună şi tot ceea ce are legătură cu frumosul.

Iată CUVINTELE pe care e mai bine să NU le cauţi niciodată pe Google. Nu fă greșeala de a fi atât de curios!... Orașele din mijlocul junglei! Mai multe așezări au fost descoperite de arheologi în pustietate: "Sunt uriașe! Echiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x