Antena Căutare

Zodia care te joacă pe degete... şi-ţi place! Te înnebunește de-a dreptul!

Îţi zâmbeşte când vrea să obţină ceva şi nu poţi rezista farmecului său. Este nativul care te face să suspini dupa el şi îţi place foarte mult să fii mereu în garda sa de corp.

Îţi zâmbeşte când vrea să obţină ceva şi nu poţi rezista farmecului său. Este nativul care te face să suspini dupa el şi îţi place foarte mult să fii mereu în garda sa de corp. Da, ai ghicit, este vorba despre nativii Berbeci!


Este irezistibil. Este inteligent și extrem de prietenos, asta dacă îi permiți să facă absolut tot ce își dorește. Este curajos, spune mereu ce are pe suflet și din cauza asta, uneori, are de suferit. Este și gelos și poate fi imprudent într-o relație, dar ție îți place asta. Nu se spune doar că un om gelos iubește cu adevărat?

Brutal și verbal uneori


Poate fi brutal și violent verbal uneori, dar îi trece imediat. Îți place mult felul în care se impune și știi că are și el sensibilitatea să. Îți place să îl descoperi prin prismă acestor ieșiri, pentru că știi că dincolo de caracterul dificil pe care îl afișează e un om minunat.

Trebuie doar să ai răbdare cu el și totul se va rezolvă de la șine. Semnul zodiacal despre care facem referire se enervează repede și uneori este chiar haios, mai ales atunci când scoate tot felul de perle pe gură. Este ușor imatur în relația de cuplu, dar foarte pasional și asta îți place la nebunie.
E gata mereu de luptă și își ascute armele în permanență. Îți place că te joacă pe degete deoarece te atrage magnetismul sau și determinarea cu care acționează în viață.

Un bărbat bănuia că este înșelat, așa că și-a filmat soția pe furiș! Ce clipe sexy a oferit femeia unui instalator? (VID... Bancul zilei! O blondă merge la oftalmolog în vederea obținerii permisului de conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x