Antena Căutare

Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii născuţi în anul Cocoşului? Micuții nu se vor da bătuți nicicum!

Copilul născut în Anul Cocoşului este un autodidactic.

Copilul născut în Anul Cocoşului este un autodidactic.

Evoluează în ritmul sau, se disciplinează singur, nu este timid atunci când trebuie să-şi exprime opiniile, dar este şi puţin excentric. Copilul Cocoş este un optimist visitor, coace planuri mari şi se motivează în punerea meticuloasă în practică a acestuia. Părinţii nu pot face mare lucru decât să asiste la micile eşecuri, însă vor învaţă repede că aceşti copii nu se vor da bătuţi aşa uşor. Şi, în cele din urmă, vor reuşi.

Copiii Cocoş nu îşi bagă în seama greşelile şi se încăpăţânează să nu accepte că au greşit. Au foarte multe talente, au încredere în abilităţile lor şi nu te plictiseşti alături de ei. Se poartă ţanţoş, le place să fie în centrul atenţiei, aşa că n-ar fi exclusă o carieră în lumina reflectoarelor.

Manierat, civilizat, un cavaler în armură strălucitoare cu idealuri nobile, copilul Cocoş debordează de energie, este de un optimism incurabil şi are o sănătoasă încredere de sine.

Caracteristici personale

Copilul Cocoş poate fi excentric, încrezător în forţele proprii, agresiv, demn, vorbăreţ, curat, meticulous, decis, eficient, alert, direct, critic, mucalit, amuzant, impozant, puternic, deschis, sic

Talente naturale

Copilul Cocoş este muncitor, constiintos, îşi fixează un vis şi se ambiţionează să-l realizeze, este etic.

Prieteni

Copilul Cocoş are o personalitate puternică. Este compatibil cu Şarpele, Bivolul, Dragonul. În schimb, va fi în conflict permanent cu Şobolanul, iar Iepurelui nu-i va conveni deloc infatuarea Cocoşului.

Învăţătură

Copilul Cocoş învaţă repede şi se adaptează uşor mediului academic. Îi place să înveţe şi va învaţă sârguincios.

Cum e să fii părinte de Cocoş

Părinţii unui copil născut în anul Cocoşului vor trebui să înveţe că nu va recunoaşte niciodată că a greşit. Se va contrazice fără teamă, dar nu va acceptă niciodată că a făcut ceva în neregulă. Este recomandat pentru părinţii de Cocoş să-l înveţe că nu e nicio problema dacă nu le ştie pe toate şi că greşeală este uman acceptată.

Corecţia trebuie să fie corectă şi fermă, căci sunt greu de ţinut în frâu şi au nevoie de limite care să-l ghideze în acţiunile sale.

Sursă: parentmap.com

Ce s-a ales de frumoasa Paris, fiica lui Michael Jackson. Tânăra vrea să fie actriță și va juca într-un film... Ivanka Trump criticată dur pentru o rochie! Ce modă, ce stil? „Seamănă cu folia termoizolantă cu care sunt acoperiți re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x