Zodiacul chinezesc nu minte niciodată! Anul 2015 aduce vești catastrofale sau noroc pe toate planurile?

În foarte scurt timp vom păși în noul an și este bine să îl terminăm pe cel vechi cu sufletul împăcat, fără să fim certați cu nimeni și fără să avem datorii. Specialiștii în horoscop au făcut deja câteva predinții pentru anul care vine și spun că va unul în care se vor petrece multe schimbări.

În foarte scurt timp vom păși în noul an și este bine să îl terminăm pe cel vechi cu sufletul împăcat, fără să fim certați cu nimeni și fără să avem datorii.

Specialiștii în horoscop au făcut deja câteva predicții pentru anul care vine și spun că va fi unul în care se vor petrece multe schimbări.

În ediția de joi a emisiunii "Răi da' buni" a fost invitat specialistul Marian Golea, care a vorbit despre previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în funcție de zodiacul chinezesc.

Urmăriți AICI materialul cu previziunile astrologice pentru 2015!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri