Zodiile care se îndrăgostesc cu patimă în 2018. Cupidon nci nu mai are nimic de făcut, căci focul pasiunii se va aprinde de la sine

Dintre toate zodiile, doar două vor fi foarte norocoase în anul 2018 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viață acestor nativi se poate schimbă complet.

Dintre toate zodiile, doar două vor fi foarte norocoase în anul 2018 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viață acestor nativi se poate schimbă complet.

Berbec

Anul care vine se anunță tumultos din punct de vedere sentimental. Îți poți întâlni partenerul de viață într-o conjunctură cu totul neasteptată.

Mai exact, va puteți cunoaște într-un avion sau la coadă la bilete pentru concertul artistului preferat. Sfârșitul primăverii e propice marii intalniri.

Leu

In cazul tău sunt două variante: fie vei aprofunda relația cu partenerul actual, fie are loc o despărțire pe fondul unor noi sentimente intense nutrite pentru o altă persoana.

August și septembrie vor fi adevărate luni de bilanț, în care e posibil ca vechiul Cupidon să îți dea un nou avânt, scrie exquis.ro.

Foto: Pinterest

Ultimele știri