Antena Căutare

Zodiile care vor spune "DA!" în 2018. Află dacă te numeri printre cei care se căsătoresc anul viitor!

Anul 2018 se anunţă unul extraordinar pentru o parte din zodii! Cine se va căsători în viitorul apropiat şi cine îşi va găsi liniştea

Anul 2018 se anunţă unul extraordinar pentru o parte din zodii! Cine se va căsători în viitorul apropiat şi cine îşi va găsi liniştea

Viața sentimentală a BERBECILOR va lua o întorsătură neașteptată. Cei aflați într-o relație de durată vor dori oficializarea acesteia, în timp ce nativii singuri au șanse mari să-și întâlnească marea iubire.

În plan sentimental, TAURII se vor confrunta cu urcușuri și coborâșuri. În momentele dificile, nativii își pot găsi liniștea studiind sau citind.

Pentru GEMENI, nu va fi însă totul roz, întregul an, ci vor exista și momente tensionate pe care trebuie să le gestioneze cu răbdare și calm.

Pentru RACI, 2018 este un an al cunoașterii de sine, al relațiilor sentimentale și al relațiilor cu cei din jur. își vor îndrepta atenția către viața sentimentală, iar șansele ca cei singuri să-și găsească un partener de viață sunt foarte mari.

LEII vor avea parte de schimbări radicale în viaţa personală. În viaţa nativilor va apărea acea persoană care le va schimba destinul la 380 de grade şi alături de care îşi vor dori să trăiască întreaga viaţă.

FECIOARELE sunt preocupate în special de echilibrul financiar şi de bugetul familiei pe termen lung. Este o perioadă benefică pentru investiţii şi/sau achiziţii, fie ele cu banii jos sau apelând la credite.

În 2018, BALANTELE trebuie să acorde o importanţă deosebită sănătăţii dar şi vieţii profesionale. Nativii nu trebuie să amâne vizitele la medic când situaţia o impune şi nici controalele de rutină.

Se anunţa un an norocos pentru SCORPIONI. În 2018 nativii au noroc pe toate planurile şi pot face multe lucruri minunate, dacă îşi doresc.

Pentru SĂGETĂTORI se anunţă un an bun în ceea ce priveşte cariera. Vor întâmpina schimbări în viaţa profesională, care îi va obliga să-şi schimbe atitudinea şi anumite obiceiuri dăunătoare.

Nativii CAPRICORN trebuie să acorde mai mult timp partenerului dacă vor să fie fericiţi. Totodată aceştia trebuie să înveţe să se implice mai mult şi să nu mai fie reci şi distanţi.

VĂRSĂTORII singuri au şanse să întâlnească o persoană care să le schimbe radical viitorul, iar cei aflaţi deja într-o relaţie se gândesc serios la căsătorie şi la mărirea familiei.

Nativii PEŞTI vor fi luaţi prin surprindere de o persoană din trecut, care reapare în viaţa lor şi le schimb radical drumul în viaţă.

Idee genială. Barul din România care te premiază dacă pleci acasă fără maşină după ce ai băut alcool... Avea o viață perfectă până când s-a aruncat de la etajul 8 cu bebelușul în brațe. Voia să îi curme suferința. Miraculos,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x