Zodiile care vor supraviețui dacă vine Apocalipsa! Te numeri printre ele?

 

 Nu există zodii bune sau rele. Cu toate acestea, anumite zodii au primit o doză de mare intuiţie, deteminare şi forţă încât ne face să credem că vor supravieţui şi în cele mai dificile situaţii, precum Apocalipsa. Sigur, este o glumă. Iată care sunt:

Berbec

Sunt lideri înăscuţi şi au în sânge instinctul de supravieţuire. Berbecul iubeşte să experimenteze noul, să se aventureze pe tărâmuri necunoscute, să fie activ. De multe ori, nativii acţionează fără să se gândească, dar au o capacitate extraordinară de a se orienta rapid în orice situaţie. În situaţii de criză, Berbecul are o rapiditate uluitoare prin care reuşeşte să găsească soluţii, să se adapteze, să fie primul! Berbecul nu ştie să renunţe, aşa că e foarte posibil ca dacă lumea se va sfârşi ... el să supravieţuiască!

                                                                 Tu cât de bine te-ai descurca?

Fecioară

Nativii au o gândire analitică, cu o memorie foarte bună şi sunt ancoraţi în realitate. Nu le place să fie luaţi pe nepregătite, aşa că vor pregăti atent fiecare detaliu al activităţilor lor.

Fecioara gândeşte în perspectivă şi ia în calcul orice posibil efect al acţiunilor ei, aşa că dacă va intui că vine apocalipsa... va găsi o soluţie!

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Vărsător

Este un vizionar înnăscut şi de multe ori îi surprinde pe cei din jur cu imaginaţia lui. Într-un loc arid, nativii din Vărsător vor vedea trandafiri şi bujori, pentru că îşi imaginează ceea ce poate deveni în viitor.

Capacitatea lui de a anticipa lucrurile îl face să găsească soluţii la cele mai imprevizibile probleme. Mintea unui Vărsător nu are limite, nu se loveşte de preconcepţii, de temeri, de alte idei... aşa că va găsi calea prin care să se salveze, dacă lumea o să fie lovită de un dezastru.

Află AICI mai multe despre zodii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe