Antena Căutare

Zumzetul: Un sunet bizar creaza panica in mai multe zone ale lumii

Mii de oameni din toate colturile lumii au raportat un fenomen bizar pe care l-au denumit „zumzetul”. Ultima localitatea afectata de acest fenomen este satul Woodland din Marea Britanie. Localnicii sustin ca, pe timpul noptii, un sunet ciudat se aude in intreaga zona.



In anumite zone din casa, sunetul se aude mai puternic decat in altele. Zumzetul provine in mod cert de afara, este pur si simplu in aer . Am oprit toate aparatele electronice din casa si tot nu a disparut", a declarat Marylin Grech, un localnic in varsta de 57 de ani, citat de The Telegraph. In apropierea localitatii nu exista fabrici sau mine abandonate.

Aflati la capatul rabdarii, oamenii au alertat autoritatile care au deschis o ancheta in acest caz. Chiar daca ancheta a fost demarata de ceva vreme , oficialii nu au reusit sa gaseasca o explicatie logica pentru respectivul sunet.

Fenomentul a avut loc si in alte zone ale Globului, iar satul de 300 de locuitori din Marea Britanie este ultima localitate care se confrunta cu aceasta problema.

Bizarul zumzet a dat nastere, in trecut, unor teorii care mai de care mai fanteziste. In timp ce unii sustin ca sunetul ar putea fi provocat de extraterestrii, altii spun ca zumzetul provine de la experimente secrete ale guvernului.

Fenomentul este atat de raspandit, incat a fost tratat si in cunoscutul serial de televiziune "Dosarele X". In anii `70, mai mult de 1.000 de oameni din Bristol s-au confruntat cu insomnii, sangerari nazale si dureri de cap din cauza bizarului sunet.

Sursa: Antena3

FOTO: aquiziam.com

VIDEO! Business inedit: sicrie pentru animalele de companie... A nins in Namib, unul din cele mai secetoase deserturi de pe planeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x