Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Interzis de sexy, la piscină! Uite ce trup de sirenă are Adriana Bahmuțeanu: "Arăți extraordinar!"

De când este din nou o femeie singură, Adriana Bahmuţeanu parcă a înflorit! Mai mult, prezentatoarea TV a slăbit considerabil, iar cei care au văzut-ol, au rămas profund impresionaţi. Ia priviţi şi voi imaginile filmate. în apă, la o piscină de lux.

De când este din nou o femeie singură, Adriana Bahmuţeanu parcă a înflorit! Mai mult, prezentatoarea TV a slăbit considerabil, iar cei care au văzut-ol, au rămas profund impresionaţi. Ia priviţi şi voi imaginile filmate în apă, la o piscină de lux.

Adriana Bahmuţeanu arată demenţial! Iar cum vremea a ţinut cu ea, vedeta de la Antena Stars a făcut proba costumului de baie, probă pe care a trecut-o cu brio! Plecată în weekend departe de Capitală, Bahmu a înnebunit domnii de la piscină atunci când a apărut într-un costum de baie foarte sexy!

Silviu Prigoană arată ÎNFIORĂTOR! Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a slăbit enorm, şi-a ras mustaţa, iar prietenii abia l-au recunoscut

Adriana a slăbit foarte mult şi foarte frumos, ceea ce a stârnit admiraţia tuturor! Iar costumul de baie înflorat, format din două piese, i-a pus în valoare noile forme apetisante. Bălăceala Adrianei Bahmuțeanu în piscina hotelului de lux la care a fost cazată la Herculane a fost întreruptă însă de apariția celor doi fii ai vedetei TV.

Bahmu a părut foarte relaxată, semn că problemele cu fostul soţ sunt o amintire, iar la cât de bine arată suntem siguri că nu duce lipsă de pretendenţi.


Interzis de sexy, la piscină! "Arăți extraordinar!" Uite ce trup de sirenă are Adriana Bahmuțeanu: http://goo.gl/EIL7D0

Posted by Antena 1 on 16 Iunie 2015


Recomandari