Antena Căutare

"Slofie-urile", noile "selfie-uri" pe care doar iPhone 11 le face. Ultimul gadget de la Apple, furori în toată lumea

Noile telefoane Apple, Iphone 11, Iphone PRO şi Iphone PRO MAX, pot să surprindă selfie-uri cu mişcare lentă, cunoscute sub numele de "slofies", sunt mai ieftine decât de obicei și au cucerit deja întreg mapamondul cu cele trei camere de pe spate.

Noile telefoane Apple, Iphone 11, Iphone PRO şi Iphone PRO MAX, pot să surprindă selfie-uri cu mişcare lentă, cunoscute sub numele de "slofies", sunt mai ieftine decât de obicei și au cucerit deja întreg mapamondul cu cele trei camere de pe spate.

Noile modele Iphone 11, Iphone PRO şi Iphone PRO MAX se laudă cu cel mai rapid procesor de pe piaţă. A13 bionic este capabil să prelucreze un trilion de operaţiuni pe secundă. Nu e singura armă pe care Apple a pregătit-o, în lupta cu rivalii Huawei şi Samsung.

În era reţelelor de socializare, imaginea contează. Pe asta a mizat Apple, care a lansat o nouă generaţie de iPhone, dotate pentru prima oară cu trei camere foto. Surprinzător de mic este şi preţul. Gigantul american se laudă şi cu un nou serviciu de streaming, care va concura direct cu Netflix şi cu Amazon. Cine îşi cumpără un Iphone va primi abonament gratuit pentru un an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât costă iPhone 11, Iphone PRO şi Iphone PRO MAX?

Acestea sunt cele trei noi iPhone care vor avea preţuri de pornire de 699, 999 şi, respectiv, 1099 de dolari.

În cadrul lansării din California, gigantul american a prezentat şi versiunea îmbunătăţită a ceasului inteligent care, pentru prima dată, va avea o autonomie de 18 ore. Şi are inclusă opţiunea de a suna direct la numărul de urgenţă din 150 de ţări.

Calendar ortodox 12 septembrie 2019. Cinstirea Sfântul Mucenic Avtonom... Cum vinzi o casă care are nevoie de reparații. 3 sfaturi care te pot ajuta să o vinzi rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x