Antena Căutare

John Shrapnel a murit-actorul cunoscut pentru rolurile din Notting Hill și Gladiator pierde lupta împotriva cancerului, la 77 de ani

Actorul cunoscut pentru rolurile interpretate în Gladiator și Notting Hill s-a stins din viața la vârsta de 77 ani, din cauza cancerului.

John Shrapnel a murit-actorul cunoscut pentru rolurile din Notting Hill și Gladiator pierde lupta împotriva cancerului, la 77 de ani
John Shrapnel pe setul de la Gladiator.

Actorul John Shrapnel a fost cunoscut pentru rolurile interpretate în peliculele Gladiator și Notting Hill, dar și pentru abordarea rolurilor lui Shakespeare de pe scena Old Vic.

A murit vineri, după o luptă cumplită luptă împotriva cancerului.Recognoscibilul actor este cunoscut și pentru dublajul documentarelor și a reclamelor TV.

Teatrul Național i-a adus un omagiu pe Twitter, postând:

„Suntem foarte tristi să auzim că minunatul actor John Shrapnel a murit."

"A jucat în multe producții la Teatrul Național, inclusiv Phèdre - prima noastră producție @NTLive."

Actorul a apărut în filme și producții de televiziune, a fost membru al Companiei Naționale de Teatru a lui Laurence Olivier și a Companiei regale Shakespeare.

A apărut ca senator Gaius în Gladiator, Nestor în Troia și ca șef al PR în Notting Hill - printre multe alte roluri.

ACTOR BRITANIC DE RENUME

Actorul Richard E. Grant i-a adus un omagiu, spunând: "Trist să aflu că John Shrapnel a murit."

„L-am jucat pe pacientul său în CUM SĂ ÎNCEPEȚI ÎN PUBLICITATE (1989)."

"Generos, amabil, amuzant și cu inimă caldă. Am fost privilegiat că l-am cunoscut și am lucrat el."

Regizorul Duncan Jones a scris: Tocmai am primit vești despre faptul că imensul actor britanic John Shrapnel a murit.

„John a fost unul dintre actorii, mult prea talentat pentru cariera mea timpurie, pentru a fi de acord să lucreze cu mine imediat după ce am părăsit școala de film."

"Am făcut un scurtmetraj numit Whistle, iar el a fost de acord să-mi petrec o zi lucrând la el, propulsându-mi scurtmetrajul în ceva cu care am putut ulterior să intru în festivaluri și să mă apuc de muncă adevărată, plătită."

"John a fost instruit în RSC, a avut cea mai minunată și mieroasă voce. Din experiența mea, a fost o persoană încântătoare, generoasă. Mulțumesc, John."

Cariera lui John pe ecran și pe scenă a cuprins 50 de ani, cu ultima sa apariție TV în 2017, unde a preluat rolul regelui Charles al III-lea al lui Mike Bartlett.

Impresionant! Timp de 71 de ani au fost nedespărțiți. Cuplul care a demonstrat că sintagma, "nu pot trăi fără tine&... S-a stabilit! Publicarea tezelor de doctorat se poate realiza fără “consimțământul” autorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x