Căutare Live

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Derby al durerii în zona ”roșie” a play-off-ului. ”Lanterna” campionatului, Juventus București, primește vizita vecinei de clasament retrogradabil, Gaz Metan Mediaș

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Derby al durerii în zona ”roșie” a play-off-ului. ”Lanterna” campionatului, Juventus București, primește vizita vecinei de clasament retrogradabil, Gaz Metan Mediaș, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus - Gaz Metan este live video online de la ora 18:00.

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. După forma arătată în acest sezon, mai ales în partea sa regulară, Juve și Gazul sunt principalele favorite în drumul spre matineu. În ciuda impresiei artistice, cele două echipe pot, cu o victorie duminică, să părăsească momentan zona periculoasă a clasamentului.

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Atât Juventus, cât și Gaz Metan, vin după o etapă în care au pierdut cu același scor, 1-2. Coincidență sau nu, ambele au condus la pauză 1-0 și s-au ”pierdut cu firea” în mitanul secund. Juventus a pierdut pe terenul celor de la Concordia Chiajna, iar medieșenii lui Cristi Pustai s-au înclinat la Sfântu Gheorghe cu Sepsi.

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Doar două meciuri în istorie s-au jucat între cele două echipe, ambele încheiate cu remize: 1-1 și 0-0. Casele de pariuri se tem de încă o remiză, iar cotele pentru acest meci sunt super echilibrate: 2,75 pentru Juve, 2,95 pentru ”x” și 2,55 pentru Gaz Metan.

Juventus - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Pentru acest meci vă recomandăm un pont bazat pe goluri, pe puține goluri. Se întâlnesc două echipe extrem de modeste, iar un ”sub 2,5 goluri” la cotă 1,57 pare a fi pariul perfect.

S-a aflat cine este femeia care a murit după ce a fost spulberată de suflul deflagrației! Avea 43 de ani și doi copii...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x