Antena Căutare

Keanu Reeves a fost întrebat ”ce se întâmplă după moarte?”. Răspunsul extrem de profund a stârnit un val de emoții

Keanu Reeves, actorul principal din seria de filme "John Wick" la care lucrează, invitat într-o emisiune a fost întrebat despre rolul pe care îl interpretează.

Keanu Reeves, actorul principal din seria de filme "John Wick" la care lucrează, invitat într-o emisiune a fost întrebat despre rolul pe care îl interpretează. Având în vedere jocul cu moartea al personalui interpretat de Reeves, realizatorul emisiunii ”The Late Show” l-a întrebat pe actorul american ce părere are despre ceea ce se întâmplă după ce murim. Reeves a oferit un răspuns simplu, dar extrem de profund: ”Știu doar că le vom lipsi celor care ne iubesc”.

Viața lui Reeves nu a fost deloc ușoară! În anul în care ”Matrix” devenea un fenomen mondial, aducându-i statutul de superstar al cinematografiei mondiale, Reeves și iubita sa Jennifer Syme pierdeau copilul lor nenăscut. După doi ani, iubita lui a murit într-un accident petrecut în Los Angeles, în timp ce actorul filma cel de-al doilea episod din Matrix. De atunci s-a retras cu totul din viața socială.

ATENȚIE! Se modifică circulaţia rutieră în zona Aeroportului Otopeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x