Antena Căutare

La malul mării salvamarii sunt în alertă! 12 oameni și-au pierdut viața până acum! Steagul roșu nu îi oprește să intre în apă!

La malul mării salvamarii sunt şi astăzi în alertă! Pentru că vântul bate cu putere, aceştia au arborat din nou steagul roşu în toate staţiunile din Sud.

La malul mării salvamarii sunt şi astăzi în alertă! Pentru că vântul bate cu putere, aceştia au arborat din nou steagul roşu în toate staţiunile din Sud. Cât e ziua de lungă, sunt cu ochii pe turişti și au destule probleme, pentru că mulţi nu ţin cont şi intră în apă, deşi marea este agitată.

Inconștiența este la cote maxime!

Citește și: Acuzații dure ale unui bărbat din Bacău, aflat la mare, care a salvat o tânără de la înec: "SMURD-ul a fost spectator. Au stat și s-au uitat cum moare"

Infracţiune în Spațiu! Ce delict s-a comis pe Staţia Spaţială Internaţională... Cine a câștigat cea de-a 19 ediție a Festivalului Cerbul de Aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x