Antena Căutare

Leonardo DiCaprio a fost la un pas de a nu primi rolul în filmul „Titanic”. Ce dezvăluiri a făcut regizorul James Cameron

Regizorul James Cameron a dezvăluit, recent, că Leonardo DiCaprio a fost foarte aproape de a nu primi rolul lui Jack Dawson în „Titanic”, celebrul film al regizorului din 1997. Care e motivul pentru care DiCaprio era să piardă asemenea șansă.

colaj
Leonardo DiCaprio a fost la un pas de a nu primi rolul în filmul „Titanic”. Ce dezvăluiri a făcut regizorul James Cameron | Shutterstock

Într-un interviu acordat revistei GQ, emblematicul regizor James Cameron a împărtășit câteva detalii surprinzătoare din culisele filmului „Titanic”, care va împlini, luna viitoare, 25 de ani, potrivit CNN. Iată ce declarații a făcut regizorul.

Citește și: S-a despărțit recent, dar acum are o nouă iubită. Cine e noua parteneră a lui Leonardo DiCaprio

Care e motivul pentru care Leonardo DiCaprio a fost la un pas de a nu primi rolul principal în filmul „Titanic”. Regizorul James Cameron a explicat de ce

Regizorul James Cameron a explicat, în interviul pentru revista GQ, care a fost motivul pentru care Leonardo DiCaprio a fost la un pas să nu primească rolul în filmul care avea să îi consolideze cariera de actor.

Acesta a dezvăluit că Leonardo DiCaprio nu ar fi vrut să dea proba pentru rol, ceea ce l-a determinat să își regândească opțiunea vizavi de actor, potrivit Gândul.

„Oh, nu vreau să dau proba”, l-a imitat regizorul James Cameron pe DiCaprio, după care a explicat cum, în secunda următoare, i-a strâns mâna actorului și i-a mulțumit că a venit. Ulterior, se pare că Leonardo DiCaprio și-ar fi dat seama că rolul depinde de probă și i-a adresat regizorului următoarea întrebare:

„Stai, așteaptă, așteaptă. Adică, dacă nu dau proba, nu primesc rolul așa-i?”, și-a amintit regizorul replica lui DiCaprio.

Astfel, cei doi au bătut palma, iar Leonardo DiCaprio a ales să dea proba. În momentul în care regizorul a zis „motor!”, chimia dintre DiCaprio și personajul Jack s-a produs instant, iar James Cameron s-a convins că „el este tipul” pe care îl vrea în filmul său.

De asemenea, James Cameron a mai adăugat că DiCaprio i-a fermecat, încă de la prima întâlnire, pe toți, incusiv pe el. Se pare că tot personalul, de la producător și până la contabil, voia să îl cunoască pe Leonardo DiCaprio, motiv pentru care toți se prezentaseră în camera în care se afla actorul novice:

„Îmi amintesc că a fost o întâlnire cu Leo. Și apoi a fost un test de imagine”, a spus Cameron în timpul interviului pentru revista GQ, citat de sursa menționată mai sus. „Deci întâlnirea a fost amuzantă, pentru că stau în sala mea de conferințe și aștept să cunosc un actor, nu? Și mă uit în jur și toate femeile din întregul birou sunt la acea întâlnire, dintr-un motiv oarecare. De exemplu, exista o femeie producător executiv, ok, bine, e de înțeles. Dar contabila noastră ce caută aici? De ce era ea la întâlnire? Toți voiau să-l cunoască pe Leo. A fost o adevărată isterie.”, și-a mai amintit regizorul de film, James Cameron.

Citește și: Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în Malibu. Actorul a slăbit dramatic

Cum arată azi fetița cu bucle din „Titanic”, care a dansat cu Jack la petrecerea de sub punte

Peste o lună se vor împlini 25 de ani de la lansarea celebrului film „Titanic”, pelicula care a doborât adevărate recorduri de-a lungul timpului. Se pare că, anul trecut, fanii au descoperit cum arată azi fetița care dansa cu Leondardo DiCaprio pe vas.

În atmosfera aceea de petrecere și voie bună de sub puncte, la care au ajuns Jack și Rose, se afla și Cora, o fetiță cu bucle imense și fundă în păr, care a acceptat să îl lase pe Jack să danseze și cu Rose, nu doar cu ea.

Pe vremea când a jucat în filmul „Titanic”, actrița Alexandrea Owens-Sarno avea doar opt ani. Din interviurile pe care le-a oferit în anii trecuți, fanii au putut descoperi faptul că apariția sa a ținut, mai degrabă, de noroc. Ei au aflat că mama sa a decis să meargă cu ea la un casting și soarta a făcut ca fetița să primească rolul în celebrul film „Titanic”.

Acum în vârstă de 32 de ani, Alexandrea Owens-Sarno face teatru de improvizație, potrivit celor de la The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turiști români, intoxicați cu insecticid. Ce s-a întâmplat la un hotel din Râmnicu Vâlcea... Un nou record în fertilizarea in vitro. Doi bebeluși gemeni au fost născuți din embrioni conservați în urmă cu 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x