Antena Căutare

Linie specială de acces pe aeroporturi, pentru pasagerii care vin din China

Pe aeroporturile internationale a fost înființată o linie specială de acces pentru pasagerii care vin din China, a declarant, luni,  Ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Ministrul a mai declarant că există o bază de date, în care toți pasagerii care vin din China sunt localizați și primesc nişte chestionare speciale, fiind instruiţi să sune la 112, pentru că apelurile lor sunt preluate pentru a identifica acest pacient zero, conform Agerpres.

Ministrul a mai adăugat că, persoanele suspecte pot fi tratate corect la Institutul Matei Balș, precizând că, începând de marţi dimineaţă, aici se vor putea face teste pentru identificarea coronavirusului, iar de săptămâna viitoare şi în unităţile sanitare din Iaşi, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Sibiu, care vor primi reactivi pentru a putea identifica coronavirusul.

Referindu-se la gripa sezonieră, Costache a spus că în acest an campania de vaccinare antigripală va demara "din timp"., scrie aceeași sursă.

Măști sanitare puse la dispoziție de STB, pentru toți cei ce folosesc transportul în comun din București... Atenție! Alertă în țară, români care se întorc din China, măsuri de protecție sporite pe aeroport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x