Doi pentru un trofeu! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, echipa de șoc de la ”Te cunosc de undeva!”

În acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor concura împreună, ei urmând să cânte numai în duet.

În acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor concura împreună, ei urmând să cânte numai în duet.

Fără îndoială, trupa L.A. este una dintre cele mai cunoscute formaţii din istoria muzicală a României. Oare cine nu îşi mai aminteşte super hit-ul "Ochii tăi"?

În 1998, Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea îşi uneau talentul şi rupeau topurile de la radio. Cu ce? "Toată viaţa mea", "Când vine noaptea" şi "Numai tu" sunt doar câteva dintre melodiile care au rămas în mintea tuturor, deşi au trecut ani buni de la lansarea lor.

De-a lungul carierei, băieţii de la L.A. au avut șase turnee naționale și trei internaționale, cântând pentru comunitățile de români din Statele Unite, Canada și Germania. În 2001, au obținut premiile „Cel mai bun album de muzică de petrecere”, iar doi ani mai târziu premiul pentru „Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003”. Ce vremuri, ce amintiri....

”Pe tocuri am mai mers, am și dansat pe tocuri și chiar îmi place (râde). În schimb, cu epilatul am o problemă”, spune Liviu.

“Sunt prieten foarte bun cu Andrei, l-am văzut data trecută cum s-a făcut de râs și vreau să-l ajut, să-i ridic imaginea, pentru că așa face un bun prieten (râde). Va fi distracție, cu siguranță, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”. Și mă bucur că am fost cooptat din nou în acest show”, spune Vârciu.

Andrei Ștefănescu a câștigat a V-a ediție a concursului "Te cunosc de undeva!"

Andrei Ștefănescu a debutat în trupa Alb Negru alături de colegul său, Kamara Ghedi. Piesa “Noi doi” a fost foarte bine primită pe scena festivalului de la Mamaia în 2004 și a devenit repede un hit: toate adolescentele fredonau ”Noi doi și ale tale buze moi”.

Cu un puternic simț al umorului, Andrei consideră că este bine “să nu te pui cu prostul, că are mintea odihnită”. Se descrie ca fiind un tânăr ambițios, sincer și modest.

Ce alte preocupări extraartistice are Andrei, ne spune chiar el: „În afară de fotbal, iubesc să merg la munte, în aer liber, să joc snooker, tenis de câmp, să înot, să fac box, să alerg, să ies cu prietenii la ping pong”. De asemenea, Andrei scrie uneori versuri și, mai spune el, „iubesc și ajut animalele”.

Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Marea premieră va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 20:30, numai la Antena 1!

Ultimele știri