Antena Căutare

Luisana Lopilato, micuța răzgâiată din „Rebelde Way” este una dintre cele mai frumoase femei ale planetei!

La începutul anilor 2000, tinerii din România erau cuceriți de protagoniștii unui serial sud-american atipic. „Rebelde Way” prezenta viața dintr-un liceu argentinian de fițe, în care regina frumuseții era Mia Colucci

La începutul anilor 2000, tinerii din România erau cuceriți de protagoniștii unui serial sud-american atipic. „Rebelde Way” prezenta viața dintr-un liceu argentinian de fițe, în care regina frumuseții era Mia Colucci.

Pentru aces rol, producătorii au ales-o pe Luisana Lopilato, o fetiță care la acea vreme abia împlinise 15 ani. În doar un an în care a apărut pe micile ecrane în rolul Miei, superba domnișoară a devenit o vedetă internațională, iar cooptarea sa în formația Erreway a transformat-o într-un idol pentru milioane de fete din lumea întreagă. Până în 2006, Luisana a făcut parte din această trupă de adolescenți, care a susținut concerte în toate colțurile planetei.

După această perioadă, Lopilato s-a dedicat carierei solo și a apărut în mai multe telenovele de succes. În paralel a defilat pe podiumurile din Argentina, devenind una dintre cele mai dorite femei din patria tangoului. În 2011, actrița se căsătorește cu celebrul cântăreț canadian Michael Buble, iar cei doi au împreună doi băieți.

Bianca Drăgușanu trece prin momente grele. Mama sa suferă de o boală gravă!... „Mireasa” Loredana: "Din punctul meu de vedere, prietenia mea cu Mihaela s-a încheiat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x