Antena Căutare

Luna Plină în Rac 22 decembrie. Ce pățește fiecare zodie în ziua cu Luna Rece

Luna Plină în Rac 22 decembrie. Pe data de 22 decembrie avem de-a face cu un fenomen extrem de important pentru specialiștii în astrologie- Luna Rece sau Luna Plină în Rac va afecta toate zodiile. Iată ce trebuie să știi. 

Luna Plină în Rac 22 decembrie. Pe data de 22 decembrie avem de-a face cu un fenomen extrem de important pentru specialiștii în astrologie- Luna Rece sau Luna Plină în Rac va afecta toate zodiile. Iată ce trebuie să știi.

Luna Plină în Rac 22 decembrie

Pe 22 decembrie 2018 (ora 19:49 în România) avem de-a face cu ună plină, care pică la 0 grade în semnul Racului. Faptul că aceasta se poate admira în prejma Crăciunului îi potențează importanța.

Astronomii o caracterizează ca fiind cea mai lungă fază de lună plină a întregului an 2018, cu o imensă vibrația energetică. În plus, tot pe 22 decembrie are loc și Solstițiul de iarnă.

Meteorologul Scott Sutherland de la Weather Network a declarat că în decembrie 2018 faza lunii pline va înregistra un total de 15 ore și 32 de minute. “Este cea mai lungă Lună Plină a întregului an. Din decembrie 2018, când a fost pe cer timp de 15 ore și 54 de minute pe data de 20-21 decembrie, nu am mai văzut o Lună Plină care să dureze atât de mult”.

Luna plină în Rac. Imapctul asupra zodiilor

Luna plină din Rac din 22 decembrie creează un aspect benefic cu Uranus/. Vom fi capabili să lăsăm deoparte energia tumultoasă, ostilitatea, supărarea sau mânia cu care ne-am mai confruntat ocazional în ultimele săptămâni. O nouă etapă benefică se deschide în fața zodiilor, oportunități neașteptate și noutați.

Luna plină în Rac pune accentul asupra familiei și asupra căminului, dar dezvăluie și starea emoțională a zodiilor. Nativii pot trece rapid de la o stare la alta, iar în final, vor ierta și vor uita trecutul.

În opoziție cu Lună plină în Rac se va afla Soarele, ceea ce poate evidenția și activa mici crize personale sau interioare ale nativilor Zodiacului. Vom încerca să fim într-o direcție pozitivă și constructivă fiind mai toleranți, mai răbdători, mai iubitori.

Sub influența acestei luni pentru mulți se deschide un portal către romantism și dragoste, dar și al posibilităților de a cunoaște persoana potrivită. Se știe că Racul este un semn asociat cu relațiile, iubirea și intimitatea și energia sfârșitului de decembrie este una caldă, care alina, îngrijește, te determină să îți reîncarci bateriile în sânul familiei.

Multe zodii vor simți nevoia de a ne retrage în sânul familiei și a ne petrece cât mai mult timp înconjurați de cei dragi, angajându-ne în diverse activități ce țin de cămin, socializarea familiară, activități festive.

Mai mult, Venus în conjucție cu Neptun favorizează relaxarea, visarea cu ochii deschiși, idilele, activează atingerea, tandrețea, compasiunea. Se pot lega cu ușurință noi prietenii, dar și atracții puternice în cazul celor care sunt singure.

Sursa: garbo.ro

Solstițiul de iarnă,22 decembrie. Cum sunt afectate zodiile de cea mai scurtă zi din an... Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Vărsătorii se cred trimișii lui Dumnezeu, dar vor suferi extrem de mult în perioada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x