Antena Căutare

Managerul Spitalului din Craiova, internat cu o infecție luată din spitalul pe care-l conduce

Managerul Spitalului din Craiova, Florin Eugen Geoprgescu s-a pricopsit cu o infecțție nasocomială, chiar în spitalul pe care îl conduce.

Managerul interimar al Spitalului Județean din Craiova, Florin Eugen Georgescu ar fi internat într-un alt spital decât pe cel pe care îl conduce, după ce s-ar fi contaminat cu o infecție nosocomială în instituția pe care o manageriază, scrie libertatea.ro

Incidentul s-ar fi întâmplat săptămâna trecută, când bărbatul s-a internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, fiind infectat cu o bacterie numită ”Clostridium difficile” Acesta este una dintre cele mai răspândite bacterii intraspitalicești.

Managerul ar fi confirmat informația, declarând că nu se află în spital. Bărbatul a fost internat la Spitalul Victor Babeș din oraș, chiar în secția în care lucrează mama sa, Adriana Georgescu, medic specializat în boli infecțioase, scrie sursa precizată.

Ieri s-ar fi reconfirmat problemele de sănătate ale managerului, care n-a putut intra în direct prin telefon în emisiunea Adrianei Nedelea – La Fix, din cauza stării de sănătate.

Bacteria se poate manifesta prin diaree severă, colită, megacolon toxic, perforarea colonului și, în unele cazuri,chiar deces, în funcție de imunitatea persoanei afectate, scrie aceeași sursă.

foto observator.ro

Acolo unde trebuiau să-și însușească bune moravuri, ei și-au însușit bunuri. Ce au putut să facă doi minori de 7, repect... Bietul animal a scăpat cu viață, dar a fost supus unei operații, după ce a rămas încarcerat în caroseria mașinii care l-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x