Antena Căutare

Ultima oră! Cel puțin 35 de persoane moarte și zeci de răniți în urma atacului terorist din Pakistan

Cel puţin 35 de persoane au murit, alte câteva zeci au fost rănite, în urma unui atentat cu bombă produs într-o piaţă din oraşul Kalya, districtul Orakzai, în nord-vestul Pakistanului

În urma unui atentat cu bombă produs într-o piaţă din oraşul Kalya, districtul Orakzai, în nord-vestul Pakistanului, cel puţin 35 de persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite, la câteva ore după ce mai mulţi separatişti înarmaţi au atacat Consultatul Chinei de la Karachi, în sudul ţării, spune Mediafax.

Ahir Ali, un oficial din poliţiei, a declarat că cele mai multe victime ale atentatului din nord-vestul Pakistanului erau membri ai minorităţii musulmane şiite, potrivit agenţiei The Associated Press.

Nicio grupare nu şi-a asumat răspunderea pentru explozia din regiunea Orakzai din nord-vestul Pakistanului.

Imran Khan, premierul Pakistanului, a condamnat atentatul, afirmând că este un "act de terorism". Liderul de la Islamabad a mai afirmat că autorităţile vor lua măsuri pentru a depista şi pedepsi pe cei responsabili pentru atacurile din Orakzai şi Karachi.

Tot vineri, în sudul Pakistanului, trei indivizi înarmaţi au atacat consultatul Chinei de la Karachi. În urma acestui incident au murit doi agenţi de poliţie şi doi civili, cât şi cei trei atacatori.

Atacul de la Karachi a fost revendicat de separatiştii din regiunea Baluchistan, despre care Pakistanul a afirmat în trecut că ar fi susţinuţi de India.

Ministerul indian de Externe a condamnat prompt atacul terorist asupra consulatului Chinei de la Karachi.

,,De ce nu mă îngrijorează că iubitul meu are virusul HIV". Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un academician... Cetățenii români pot achiziționa începând de luni titlurile de ,,Stat Centenar"! Cât valorează acestea și ce valabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x