Antena Căutare

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai frecvente căutări pe site-urile de anunțuri?

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai frecvente căutări pe site-urile de anunțuri? Află și tu care este top 3 și pe ce poziție se află autoturismele

Cu toții am avut la un moment dat o curiozitate legată de căutările sau preferințele oamenilor în materie de produse și servicii. Astfel, ne-am documentat puțin și am observat că pe site-urile de anunțuri, printre cele mai căutate, sunt anunțurile cu automobile, animale domestice și case de vânzare.

Așadar, în topul preferințelor, se află anunțurile de automobile. Nu putem spune că este o surpriză, deoarece, numai anul trecut au fost înmatriculate 473.616 de mașini second hand, conform datelor DRPCIV. Alegerea unei mașini second hand este un proces destul de complicat având în vedere că autoturismul respectiv trebuie să corespundă cu bugetul, dar și cu cerințele.

Procesul de căutare al mașinii potrivite, care să îndeplinească toate pretențiile viitorului proprietar, este unul destul de complex. De exemplu, dacă ești din București, dar ai găsit în Călărași o mașină care bifează toate cerințele de pe lisă, vei merge până acolo să o vezi, și dacă totul este în regulă te vei și întoarce cu ea.

Pe poziția secundă în topul căutărilor se află anunțurile cu animale domestice. Știm cu toții că animalele sunt cele mai sincere ființe și, prin energia lor, ne bucurăm și noi, oamenii, de foarte multe beneficii care vin la pachet cu animăluțul nostru. Nu contează dacă este câine, pisică, hamster, papagal sau broască țestoasă.

Să nu ignorăm anunțurile cu animale de companie care ocupă poziția secundă a topului și să ne îndreptăm atenția către o pisicuță, în vârstă de doua luni, cu ochii precum apa mării și care are nevoie de un stăpân iubitor și abia așteaptă să fie adoptată.

Poziția a 3-a este ocupată de anunțurile cu case de vânzare.

Industria imobiliară joacă un rol important pe piața din România. Acest lucru este posibil deoarece cu toții ne dorim să avem o casă pe care să o utilam, să o renovăm astfel încât, la final, să o putem numi Acasă.

Așadar, să studiem împreună prețurile unor case de vânzare din Călărași versus case de vânzare din București.

De exemplu, vilă p+1+m, în București, situată în zona de sud a capitalei, cu o suprafață de 250 m² utili, construcție finalizată în anul 2019, costă 195.000 de euro.

În Călărași, o vilă cu p+1+m, cu o suprafață de 200 de m², situată în centrul orașului, construcție finalizată în 1996, costă 130.000 de euro.

Dacă vrei să descoperi și să afli mai multe, pe Lajumate.ro găsești anunțuri cu animale de companie pe care le poți adopta, anunțuri cu case de vânzare din Călărași, dar și anunțuri cu autoturisme.

10 lucruri pe care nu le știai despre mașini... Autotren si autoturism în flăcări! În ce stare se află victimele? - Constanța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x