Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Medicul fals a fost adus la Sectia 4 Politie din Capitala. Ce tarife percepea Matteo Politi

Medicul fals Matteo Politi, prins la Vama Curtici, a fost adus la Secţia 4 Poliţie din Capitală. Medicul escroc percepea 2.500 euro pentru implant mamar, 1.500 euro pentru rinoplastie si 800 de euro pentru liposucţie

Medicul fals Matteo Politi, prins la Vama Curtici, a fost adus la Secţia 4 Poliţie din Capitală. Comisarul şef de Poliţie Ionuţ Dana a declarat că doctorul fals Matteo Politi, sau medicul escroc cum a fost numit, a fost condamnat în Italia pentru fapte asemănătoare şi că nu figurează în Tabloul medicilor din Italia. În 20 niembrie anul trecut s-a primit la poliţie o plângere pe numele acestuia pentru înşelăciune, iar din cercetări au rezultat şi posibile alte fapte. Alte plângeri nu au fost depuse la poliţie, care cercetează şi folosirea de către italian a unei alte identităţi.

2.500 euro pentru implant mamar cerea medicul fals Matteo Politi

Tarifele practicate de Matteo Politi, impostorul italian care se dădea drept medic în România şi opera pacienţi, cerea 2.500 de euro pentru o operaţie de implant mamar, 1.500 de euro pentru o rinoplastie şi 800 de euro pentru liposucţie, scrie adevarul.ro.

În ciuda acestor preţuri, falsul medic a mutilat paciente. Un astfel de caz a fost prezentat de chirurgul estetician Radu Ionescu, de la Medlife, care a postat pe contul său de Instagram un filmuleţ în care a arătat situaţia în care a ajuns o pacientă care a făcut un implant mamar la Matteo Politi.

„Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are şi o complicaţie locală care se numeşte necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizaţia zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a declarat Ionescu pentru Libertatea.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro