Antena Căutare

Mereu în tendințe cu pantaloni de bărbați by Adina Buzatu

Se știe că barbații sunt mult mai puțin interesați de hainele pe care le poartă. O pereche de jeans cu un tricou sau o cămașă sunt preferatele acestora. Însă statisticile recente vin să contrazică această concepție. Se pare că barbații sunt din ce în ce mai interesați să poarte îmbrăcăminte de calitate, de la brand-uri celebre și investesc chiar mai mult decât femeile în ceea ce le place.

Se știe că barbații sunt mult mai puțin interesați de hainele pe care le poartă. O pereche de jeans cu un tricou sau o cămașă sunt preferatele acestora. Însă statisticile recente vin să contrazică această concepție. Se pare că barbații sunt din ce în ce mai interesați să poarte îmbrăcăminte de calitate, de la brand-uri celebre și investesc chiar mai mult decât femeile în ceea ce le place.

Chiar dacă în funcție de domeniul de activitate, barbații nu sunt interesați de tipul de pantaloni pe care îi poartă, atunci când eticheta o cere, o pereche de pantaloni barbati by Adina Buzatu pot să facă diferența între o ținută oarecare și una mai specială. O pereche de jeans deosebiți sau de pantaloni din țesătură fină de lâna nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat.

Cum la ora actuală sunt permise combinații și detalii care în trecut erau inacceptabile, atunci când alegeți să purtați un sacou mai deosebit sau o cămașă fină, obligatoriu trebuie să asortați și o pereche de pantaloni de cea mai bună calitate.

Care sunt tipurile de pantaloni care nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba unui bărbat elegant?

Nu trebuie să fii neapărat un împătimit al modei ca să îți dorești să ai o garderobă bine organizată, cu lucruri aflate în tendințe. Pentru că în cazul bărbaților, posibilitățile sunt mai limitate datorită stilului lor de viață și dipoziției mult mai mici de a petrece timp la shopping, tendința este aceea de a avea câteva piese vestimentare care pot fi purtate o anumită perioadă de timp. Însă bărbații care își doresc să se bucure cât mai mult timp de alegerile lor, vor trebui să acorde o atenți sporită și calității produselor. Aceasta va face diferența de stil și de clasă și le poate atrage multe priviri admirative și aprecieri din partea celorlalți.

Iată care sunt principalele tipuri de pantaloni care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat modern:

  • Două perechi de jeans

Fie că preferi o variantă mai clasică, regular sau una slim fit, o nuanță mai închisă la culoare sau o pereche cu aspect ușor învechit, din garderoba ta nu trebuie să lipsească măcar două astfel de perechi. Una poate fi casual și cealaltă mai elegantă pentru a se asorta chiar și unui sacou mai special, așa cum este moda acum. În funcție de ocazie, o pereche de jeans poate fi o alegere cu stil și confortabilă.

  • O pereche de pantaloni negri cu țesătură fină

Având în vedere că negrul se poate asorta la orice, o pereche de pantaloni negri, dintr-un material natural, rezistent și de calitate este o altă piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunui bărbat. Acest tip de pantaloni poate fi asortat cu succes la orice, la o cămasă deschisă, uni, în carouri, cu imprimeu floral, cu dungi etc, la un sacou tot negru, în carouri sau chair la un sacou cu un imprimeu mai extravagant.

  • O pereche de pantaloni în carouri

Carourile sunt foarte la modă. Într-o variantă cu un imprimeu delicat sau chiar cu un model foarte bine definit, vestimentația ta va fi una deosebită, care va fi remarcată și apreciată de cunoscători. În plus îți va conferi o notă de rafinament și de eleganță clasică.

  • O pereche de pantaloni într-o culoare mai tare

Chiar dacă în multe cazuri alegerea unei culori mai cuminți poate fi o decizie bună, merită să ai în garderobă o pereche de pantaloni într-o culoare mai specială, cum ar fi verde, roșu, turcoaz etc. Această variantă îți va conferi un aer tineresc și sportiv.

  • O pereche de pantaloni de culoare deschisă

Pentru zilele călduroase de vară, poți purta cu încredere o astfel de pereche de pantaloni de culoare alb, crem, gri, bleu, simplă sau cu imprimeuri discrete. O astfel de piesă vestimentară este o alegere foare inspirată pentru zilele toride, fără a pierde nimic din eleganță și distincție.

Dacă dispui de toate aceste tipuri de pantaloni, poți face față cu brio oricărei situații și poți avea o prezență cu stil cu fiecare ocazie, fără a face prea mari eforturi. Dispunând de variantele enumerate anterior vei găsi ce să porți în fiecare zi, fără să stai prea mult pe gânduri.

Nu uita niciodată să ai în vedere achiziția acestor piese vestimentare de la magazine și brand-uri care oferă calitate. Materialele din care acestea trebuie să fie confecționate este recomandat să fie naturale, cu țesătură mai fină, să lase pielea să respire, iar tu să te bucuri cât mai mult timp de alegerile făcut și de confortul oferit de aceste piese vestimentare.

Din magazinul Trends by Adina Buzatu poți găsi pantaloni de calitate, care pot face distincția între o piesă vestimentară oarecare și una deosebită. Tot de aici poți cumpăra și cămăși, sacouri, costume, pantofi, smoking-uri, veste, cravate, papioane, produse de lux, lucrate manual și create special din materiale de cea mai bună calitate, menite să satisfacă pretențiile celor mai exigenți clienți.

Pentru a comanda online este disponibil magazinu Adinabuzatu.ro. Intră și tu pentru a afla detalii importante din lecțiile de stil oferite!

ALERTĂ! Pesta Porcină Africană face prăpăd! Iată localitățile cele mai afectate... US Open 2019, program. Când joacă Simona Halep cu Taylor Townsend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x