Antena Căutare

Meteo 23 ianuarie 2019. Cum va fi vremea miercuri în România

Meteo 23 ianuarie. Vremea din 23 ianuarie 2019 aduce o schimbare. Ce anunță prognoza meteo de miercuri și cum va fi vremea în România.  

Meteo 23 ianuarie. Vremea din 23 ianuarie 2019 aduce o schimbare. Ce anunță prognoza meteo de miercuri și cum va fi vremea în România.

Vremea de miercuri se va mai încălzi ușor, iar precipitațiile mixte vor continuă să cadă în partea nordică a teritoriului, în timp ce în sud se vor semnala precipitații (mai ales sub formă de ploaie) doar în prima parte a zilei. Local, îndeosebi la deal și la munte se va depune un nou strat de zăpada de până la 10-15 centimetri.

Vântul va sufla cu putere în Dobrogea (cu rafale de până la 65-80 de km/h) și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Temperaturile maxime vor crește față de ziua precedentă și vor fi situate în general între 1 și 6 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.

Meteo 23 ianuarie în București

Cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații mixte la începutul intervalului, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi sub formă de ploaie. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va fi de 0...1 grad dimineața.

Apoi cerul va prezenta înnorări și vor mai fi condiții de ploaie slabă la începutul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Pe timpul nopții însă, vremea va fi la extreme. Sunt prezente ploi înghețate, iar temperaturile scad până la -4 grade Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 24 km/h.

Prognoza meteo 23 ianuarie la munte

Și la munte se va mai încălzi ușor pe parcursul zilei, urmân ca noaptea să se înregistreze din nou valori termice scăzute. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 4 și -3 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații.

sursa foto: hepta.ro

Ultim omagiu adus celor doi elevi omorâți în Tulcea de către un șofer beat. Sute de prieteni, colegi și profesori i-au p... Renumitul chirurg din Vâlcea, cel care a încercat să își omoare colegul de breaslă, a murit în momentul în care a aflat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x