Căutare Live

Video.Metoda ingenioasă prin care o femeie ține hoții la distanță de mașina sa. Aceștia se lasă baltă!

O femeie din California s-a hotărât să combată rata criminalității din cartierul său, așa că s-a hotărât să descurajeze orice potențial hoț, printr-un mecanism ingenios.A cumpărat un apresor cu senzori de detectare a mișcării și l-a plasat în remorca mașinii.

Înmoaie hoții și îi lasă (în) baltă!

DailyMail

Un cuplu din California a venit cu o idee inedită de combatare a hoților, care stârneau deja haosul de ceva timp încoace în interiorul cartierului lor. Aceștia au decis să instaleze un sistem de irigare portabil, incorporat cu senzori de mișcare, ce ar înmuia orice hoț care ar dori să se apropie de mașina acestora, și din fericire un astfel de incident a fost surprins de camerele lor video.

„Nimic nu părea să-i sperie pe hoţi, aşa că am decis să mă distrez puţin cu un aspersor activat de mişcare, care are o presiune impresionantă.”, a scris Katie Camarena pe Facebook.

Potrivit acesteia, au existat probleme recente cu hoţii care veneau în cartier pentru a „fura unelte din vehicule”, pe lângă „orice altceva pe care reuşeau să pună mâna”.

Într-un videoclip postat pe Facebook de Camarena, este surprins momentul în care o persoană aflată pe o bicicletă este lovită cu un jet puternic de apă, în urma activării aspersorului. Ulterior, potenţialul hoţ poate fi văzut plecând fără să fi luat nimic din ceea ce nu-i aparţinea.

Revoltător! Macaroane cu viermi în meniul bolnavilor din două spitale... Reproducerea porcilor în micile gospodării va fi interzisă...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri