Antena Căutare

Michael Bublé și Luisana Lopilato, în culmea fericirii! Au devenit părinți a treia oară și au dezvăluit numele fetiței lor! 

Michael Bublé și soția sa, Luisana Lopilato, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, întrucât au devenit părinți pentru a treia oară, iar în urmă cu puțin timp au dezvăluit ce nume au ales pentru micuța lor. 

Michael Bublé și soția sa, Luisana Lopilato, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, întrucât au devenit părinți pentru a treia oară, iar în urmă cu puțin timp au dezvăluit ce nume au ales pentru micuța lor.

Vida Amber Betty este numele pe care cei doi soți l-au ales pentru cel de-al treilea copil ce a venit pe lume la sfârșitul săptămânii.

”Michael și soția lui au ajuns acasă și sunt mai fericiți ca niciodată”, a declarat reprezentantul lui Michael Buble.

De ce au ales acest nume pentru fetița lor? Ei bine, Vida este definită ca ”viață” în spaniolă, limba nativă a Luisanei, în timp Amber vine de la mama lui Michael, în timp ce Betty, de la mama soției sale, Beatriz Lopilato.

„Cum să explic că ne explodează inima de fericire! Că nu ne ajung orele pentru a o admira. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a făcut acest cadou de viață și fericire. Pentru că să-i privești ochii e ca și cum ai privi cerul. Te iubesc până la infinit și chiar mai mult. Te așteptam nu doar ca să creștem ca familie…ne-ai dăruit lumină, speranță, ești și vei fi mereu viața (Vida) inimilor noastre!!”, a scris soţia lui Buble lângă imagine. Fotografia a adunat peste 500.000 de like-uri şi mii de comentarii.

În luna noiembrie a anului 2016, după diagnosticarea cu cancer a fiului lor, Michael Buble şi Luisana Lopilato au anunţat că vor renunţa la toate angajamentele lor oficiale pentru a putea să se concentreze pe ajutorul de care Noah are nevoie pentru a se vindeca. Acum, însă, acesta este bine, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Cei doi artişti, care s-au căsătorit în martie 2011, la Buenos Aires, mai au un fiu, Elias, care s-a născut pe 22 ianuarie 2016.

Omenie! O fetiţă de trei ani, aflată în şoc anafilactic, salvată de doi polițiști: Poza s-a răspândit pe internet!... MOARTE fulgerătoare. Era una dintre cele mai iubite: „Sunt șocată. Nu pot să cred. Era atât de tânără!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x