Căutare Live

Mihai Morar, poezie extrem de emoționantă, de "Ziua Dorului" De cine îi este dor vedetei! Versurile spun tot!

Mihai Morar, îndrăgitul prezentator a compus o poezie extrem de emoționantă, pe care a postat-o pe conturile sale de socializare.În versuri, vedeta tv spune de cine îi este, de fapt, dor.

Mihai Morar

MIhai Morar are talent la poezie și se pare că prezentatorul tv se pricepe foarte bine să-si exprime emoțiile si trăirile prin intermediul versurilor.

Cum arată Anca Lungu după ce a devenit a doua oară mămică

Recent, Mihai Morar a postat o poezie foarte frumoasă pe rețelele de socializare. Poezia Mi-e dor de tine, nu a fost postata la întâmplare ci cu ocazia unei zile speciale. "Ziua Dorului."

Mihai Morar, poezie extrem de emoționantă, de "Ziua Dorului" De cine îi este dor vedetei! Versurile spun tot!

MIhai MOrar, poezie emotionanta de "Ziua Dorului"

facebook

Mihai Morar prezintă emisiunea Răi da' Buni pe postul de televiziune Antena Stars. A fost jurat la emisiunea X Factor, în primul sezon, unde a câștigat alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Ce trebuie să știi înainte de a alerga la un maraton... Meteo, 6 iunie 2020. Vreme caldă în mare parte a țării în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri