Ministrul Economiei spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM, care ar fi revenit recent de la Roma, dar nu ştie mai multe detalii despre acest caz.

"În cadrul Ministerului Economiei nu există nicio suspiciune de coronavirus. Din câte am înţeles ar exista o persoană care lucrează la contabilitate la OSIM, dar este altă instituţie, care ar avea o suspiciune. Nu ştiu să se fi confirmat încă”, a declarat, luni, Virgil Popescu. Jurnaliştii i-au spus că s-ar fi confirmat acel caz şi l-au întrebat şi despre suspiciunea de coronavirus din clădirea Guvernului. "Chiar nu ştiu ce se întâmplă în clădirea Guvernului, sunt convins că s-au luat toate măsurile cum şi la OSIM şi la Guvern, în clădirea Guvernului dacă se întâmplă aşa ceva se vor lua toate măsurile. Ştiu că am discutat aseară despre ancheta epidemiologică care să fie mult mai amănunţită în aşa fel încât să ştim cu cine a intrat în contact fiecare persoană”, a spus ministrul Economiei. Întrebat dacă se teme de coronavirus, Virgil Popescu a spus: "Mă tem de Dumnezeu, dar fiecare dintre noi avem o teamă, evident că trebuie să ne protejăm, evident că trebuie să ne spălăm pe mâini cu apă şi săpun, cu dezinfectanţi. Cred că nu trebuie să exagerăm şi să ne luăm toate măsurile de precauţie în aşa fel încât să evităm îmbolnăvirea”. El a mai precizat că angajata de la OSIM ar fi venit de la Roma, dar a spus că nu are mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri