Căutare Live

Ministrul Economiei spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM, care ar fi revenit recent de la Roma, dar nu ştie mai multe detalii despre acest caz.

"În cadrul Ministerului Economiei nu există nicio suspiciune de coronavirus. Din câte am înţeles ar exista o persoană care lucrează la contabilitate la OSIM, dar este altă instituţie, care ar avea o suspiciune. Nu ştiu să se fi confirmat încă”, a declarat, luni, Virgil Popescu. Jurnaliştii i-au spus că s-ar fi confirmat acel caz şi l-au întrebat şi despre suspiciunea de coronavirus din clădirea Guvernului. "Chiar nu ştiu ce se întâmplă în clădirea Guvernului, sunt convins că s-au luat toate măsurile cum şi la OSIM şi la Guvern, în clădirea Guvernului dacă se întâmplă aşa ceva se vor lua toate măsurile. Ştiu că am discutat aseară despre ancheta epidemiologică care să fie mult mai amănunţită în aşa fel încât să ştim cu cine a intrat în contact fiecare persoană”, a spus ministrul Economiei. Întrebat dacă se teme de coronavirus, Virgil Popescu a spus: "Mă tem de Dumnezeu, dar fiecare dintre noi avem o teamă, evident că trebuie să ne protejăm, evident că trebuie să ne spălăm pe mâini cu apă şi săpun, cu dezinfectanţi. Cred că nu trebuie să exagerăm şi să ne luăm toate măsurile de precauţie în aşa fel încât să evităm îmbolnăvirea”. El a mai precizat că angajata de la OSIM ar fi venit de la Roma, dar a spus că nu are mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Sursa : news.ro

Un avion Tarom a fost lovit de fulger. Aeronava a decolat de urgență... Descoperirea oamenilor de știință! O omidă ar putea salva planeta de poluarea cu plastic...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri