Antena Căutare

Misiune grea la Asia Express 2! CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț și Cocuța au alergat într-o mahala după niște țigănci pentru a le aranja broboadele

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au primit ca misiune să găsească într-o mahala câteva localnice pe care trebuie să le îmbrace exact ca în poza primită.

Misiune extrem de grea pentru CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț, Robert și Cocuța: "Plicul este înspăimântător, mi se pare o misiune foarte grea"

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au primit ca misiune să găsească într-o mahala câteva localnice pe care trebuie să le îmbrace exact ca în poza primită.

În funcție de clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursa colegilor de echipă.

Cel care va câștiga această misiune va avea un mare avantaj în misiunea colegului de echipă, iar cel care va pierde va avea un dezavantaj.

Concurenților care au rămas cu Gina, le sunt prezentate niște țigănci, "interesante" cum spune Cocuța, care îi întâmpină în niște costume foarte frumoase.

Ei mai primesc de asemenea niște costume la fel de frumoase, așezate pe o tavă, iar alături au un plic. În plic se găsesc niște poze cu femei, pe care concurenții trebuie să le găsească în sat și să le aranjeze ca să arate exact ca în poză cu accesoriile pe care le au la dispozție.

CRBL: "Plicul este înspăimântător, mi se pare o misiune foarte grea".

De aceeași părere este și Cocuța și de asemenea subliniază faptul că trebuie să fie foarte atenți la detaliu, pentru că un singur ineluș de pe mână te poate costa timp. În funcție de cât de repede reușesc să termine proba, Gina va da drumul partenerilor lor la misiunea în deplasare.

Din acest motiv, concurenții au fost nevoiți să alerge prin piețe pentru a le găsi pe femei și pentru a le aranja.

Urmărește filmulețul de mai sus și vezi cine s-a descurcat mai bine!

Semifinala Miami Open Simona Halep - Karolina Pliskova 5-7 1-6... 5 sfaturi utile pentru fotografii de produs cu care să te mândrești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x