Antena Căutare

Veste șoc! Motivul pentru care Marina Americană ar putea pierde un război împotriva Rusiei sau a Chinei!

Actualelor aeronave americane îmbarcate "le lipsește rezistența, capacitatea de supraviețuire și specializarea" necesare pentru a învinge marile puteri militare precum Rusia sau China, avertizează un raport.

Presa din SUA: ,,Marina SUA moare încet, dar sigur. SUA nu ar face față unui conflict cu Rusia sau China''. Care este adevăratul motiv

Actualelor aeronave americane îmbarcate "le lipsește rezistența, capacitatea de supraviețuire și specializarea" necesare pentru a învinge marile puteri militare precum Rusia sau China, avertizează un raport.

Deși este considerată cea mai mare forță militară navală din lume, există o probabilitate mare ca Marina SUA să fie învinsă într-un posibil conflict militar cu Rusia sau China, în cazul în care aceasta nu-și modernizează navele pe care se bazează în prezent, avertizează un nou raport al Centrului SUA pentru evaluări strategice și bugetare (CSBA).
Documentul atestă faptul că, în urma dizolvării Uniunii Sovietice în 1991, Marina SUA s-a aflat într-o „situație pe care nu a mai experimentat-o de la ,,nașterea'' aviației navale: absența unui rival comparabil“.

Adoptarea de către Marina a unui multifuncțional fuselaj de aer pentru majoritatea aeronavelor sale din CVW reduce costurile logistice, îmbunătățește eficiența și permite transportatorilor să sprijine o gamă largă de misiuni“, recunoaste raportul.
Ce sunt pariurile Marinei ruse în cazul unui eventual conflict militar global?
Cu toate acestea, el avertizează că configurația actuală a navelor aeriene "nu este adecvată" pentru tactica pe care forțele navale americane ar trebui să o aibă împotriva rivalilor "puternici", precum China și Rusia, precum și împotriva "puterilor regionale care oferă capacități îmbunătățite, cum ar fi Coreea de Nord și Iranul".Pe scurt, raportul cofirmă că că actualele aeronave americane nu sunt pregătite pentru a efectua operațiuni care ar fi necesare pentru a învinge marile puteri militare.

Dezamăgire totală! După 3 ani de așteptări, noua autostrada urbană a picat testul zăpezii din prima zi! Cum au fost întâ... Moment bizar într-o comună din județul Gorj! Motivul pentru care sicriul a fost dus pe umeri la groapă! Imaginile scanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x