Antena Căutare

Nevasta descoperă că soţul are o amantă şi îi oferă un cadou surpriză de neuitat chiar de ziua lui

Nevasta descoperă că soţul are o amantă şi îi oferă un cadou surpriză de neuitat chiar de ziua lui. O lecție pentru toate doamnele care vor să se răzbune cu stil!

Pentru că din păcate, se întâmplă des, această poveste poate fi o lecție de viață pentru femei și pentru bărbați deopotrivă. Există în viața fiecărui cuplu momente tensionate, momente în care cel puțin unul dintre parteneri simte că nu mai este iubit, sau pur și simplu ambii simt că acea chimie și dragoste s-a sfârșit. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi, nu are puterea să părăsească căminul conjugal pentru a trăi liber și cu conștiința împăcată.

De multe ori preferăm să vorbim cu persoane noi, care ne animă viața, chiar din patul în care alături se află soția sau soțul, aceștia ajungând să fie doar o piesă de mobilier neglijabilă în casa noastră. Povestea următoare descrie reacția curajoasă a unei femei, care simțindu-se în plus în viața bărbatului său, a dorit să îi ofere o lecție care să nu o uite prea repede.

Povestea începe așa: ,,Aveam sentimentul că soțul meu mă înșală, existau multe “semne “. Mereu îi scria cuiva mesaje, râdea sau zâmbea. Și când l-am întrebat cui îi scrie, mi-a spus că mamei lui. În fiecare seară venea tot mai târziu de la muncă. Colegii de lucru îmi spuneau că a plecat acum câteva ore. Când l-am întrebat ce se întâmplă, a râs și mi-a spus că era în birou.

Ultima picătură a fost că ieșea “după lapte” la 23:30 şi se întorcea la 2 noaptea. Acum pot spune cu siguranță, bazându-mă pe propria experienţă, că în aceste cazuri merită să angajezi un detectiv. El va putea colecta dovezi care vor fi utile în caz de divorț.

Nu i-am zis nimic, așteptam ziua lui de naștere, care era peste câteva luni. Puteți spune, de ce am așteptat atât de mult, dacă știam că mă înșală şi de ce trebuia să fac asta chiar de ziua lui? Am făcut-o pentru că trebuia să colectez mai multe dovezi și să-mi găsesc o nouă locuință. Când l-am întrebat cum vrea să-și sărbătorească ziua de naștere, a spus că nu vrea oaspeți, va sărbători doar cu colegii la serviciu.

Apoi am găsit în dulap o sticlă de șampanie și două pahare. Așa că am făcut ceea ce ar face orice femeie normală în locul meu. Am plecat de acasă și am rămas la prieteni o vreme, iar soțului i-am spus că plec din oraș.

Şi ca să-mi duc planul la bun sfârșit, am invitat la ziua lui părinții, sora și câțiva prieteni. Le-am spus că vreau să-i fac o surpriză, deci, îl surprindem cu tort și lumânări, chiar de dimineață. Sună distractiv? Bineînțeles.

Ne-am întâlnit lângă casă la 8:30 dimineața. Intrăm toți în ascensor (8 oameni). Mama lui ţine în mâini tortul, iar eu le reamintesc tuturor că trebuie să se comporte cât se poate de încet. Am descuiat ușa apartamentului cu cheia mea şi când am deschis-o, toată lumea a rămas surprinsă!

Soțul meu, de asemenea, a fost surprins. Stătea, îmbrățișându-şi amanta și se uita la noi cu ochi mirați. Mama a aruncat tortul, sora și tatăl au început să strige la el. M-am prefăcut că sunt șocată, prietenii lui, de asemenea, au început să strige la el. Soțul meu, acum deja fostul soț, plângea și striga “ce am făcut” , iar amanta încerca să-şi strângă lucrurile și să fugă.

Cred că nu trebuie să vă spun, că acesta este unul dintre cele mai bune cadouri, pe care le-am făcut vreodată la o zi de naștere!

Un câine a topit inimile tururor atunci când a demonstrat în fața unei mulțimi de oameni cât de mult își iubește stăpânu... Anunț oficial! Când va funcționa linia de cale ferată care va face legătura între Gara de Nord și aeroportul Henri Coand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x