Căutare Live

Nivelul de radiaţii pe teritoriul României în urma exploziei din Rusia!

Nivelul de radiaţii pe teritoriul României în urma exploziei din Rusia!

Pe teritoriul Rusiei senzorii sistemului automatizat de monitorizare a radiaţiilor şi condiţiilor meteorologice din Severodvinsk au înregistrat o creştere pe termen scurt a nivelului de radiaţii!

Săptămâna trecută în timpul testării unui motor de rachetă pe bază de combustibil lichid, a avut loc o deflagraţia urmată de un incendiu în urma căreia s-a înregistrat un nivel crescut de radiații, potrivit AFP, Reuters, RBC şi postului de radio Govorit Moskva.

Nivelul de radioactivitate a revenit în prezent la normal', a indicat primăria într-un comunicat.

Din fericire nivelul de radiaţii pe teritoriul României nu a crescut, în urma exploziei din Rusia!

Anterior, Ministerul Apărării rus a dat asigurări că 'nu există niciun fel de contaminare radioactivă' şi că 'nivelul este normal'.


Agenţia atomică rusă Rosatom a informat, luni, că a fost vorba despre un test eşuat cu rachetă cu propulsie nucleară şi că cinci angajaţi ai săi au decedat în acest incident.

Artist criminalist FBI reconstuie chipuri umane din rămășițe osoase! Ce se ascunde în spatele rezolvării unor cazuri de ... Zeci de copii dorm pe jos într-un tren CFR! Ce spun reprezentanții despre această situație...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri