Antena Căutare

I-a promis dragoste eternă și o ”valiză de bani”, dar a dispărut fără urmă! O femeie din Petrila, disperată după ce a rămas fără mii de euro

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Petrila, județul Hunedoara, a crezut în vorbele unui bărbat pe care l-a cunoscut pe internet și i-a transferat o sumă importantă de bani, după care acesta...s-a făcut nevăzut. 

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Petrila, județul Hunedoara, a crezut în vorbele unui bărbat pe care l-a cunoscut pe internet și i-a transferat o sumă importantă de bani, după care acesta...s-a făcut nevăzut.

Femeia, în vârstă de 68 de ani, a transferat peste 11.000 de euro în conturile unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare, după ce acesta i-a promis că îi va trimite acasă „o valiză plină cu bani”, după care va veni şi el în România.

Potrivit poliţiştilor hunedoreni, la Poliţia Petrila s-a prezentat o femeie în vârstă de 68 de ani, care a depus o plângere penală împotriva unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare şi pe care îl acuză de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că bărbatul , despre care crede că care ar fi un cetăţean american care ar lucra în Siria, i-a promis că îi va trimite acasă „o valiză plină cu bani”, după care va veni şi el în România.

Pentru a evita plata unor pretinse taxe vamale, cetăţeanul străin i-a solicitat femeii să trimită unui curier, din Franţa, 1.200 de euro, cerinţă pe care petrileanca a îndeplinit-o în data de 05.09.2018, prin intermediul unui serviciu de transfer bancar. Ulterior, bărbatul a mai cerut, prin acelaşi serviciu de transfer bancar, 1.200 de euro pe numele unei femei din Franţa, 1.200 de euro pe numele altei persoane din Franţa şi 800 de euro pe numele altei femei, din Polonia, dar şi 8.200 de euro pe numele unui bărbat din Indonezia, scrie Mediafax.

După ce a virat sumele de bani solicitate, petrileanca a mai ţinut legătura o perioadă pe reţeaua de socializare cu cetăţeanul străin, care i-a promis că îi va restitui banii când va veni în România, după care nu a mai putut fi contactat, motiv pentru care persoana vătămată şi-a dat seama că a fost înşelată şi s-a adresat poliţiştilor, solicitând şi recuperarea prejudiciului, care se ridică la 11.400 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, poliţiştii demarând cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Surpriză uriasă! Un concurent a refuzat cuțitul de aur la ”Chefi la cuțite”: ”Nu vreau să o iau pe scurtătură.”... Un cardiolog ne avertizează că bem apa în momentele nepotrivite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x