Antena Căutare

Tragedie fără margini provocată de o moarte fulger! O mamă a murit după ce a contat un virus letal care i-a atacat inima

Kathy Kucuk, o mămică de 34 de ani moare subit după ce s-a prezentat la spital cu o stare generală proastă. După ce a stat 2 săptâmâni în spital în stare vegetativă, tânăra mămică îșipărăsește familia pentru a se duce Dincolo.

Durere fără margini! O mamă tânără, perfect sănătoasă, moare după ce a contactat un virus letal care i-a atacat inima! A lăsat singur un copilaș de 1 an și o familie îndurerată. Ucigașul tăcut care omoară tineri pe capete

O tânără mamă în vârstă de 34 de ani, originară din Australia, începuse o afacere prosperă împreună cu soțul său și aveau împreună o fetiță de 1 an și jumătate.
Totul părea că merge bine până când femeia a început să aibă stări de slăbiciune în tot corpul.
Femeia, îngrijorată s-a prezentat la spital pe data de 15 noiembrie unde au internat-o pentru a-i face mai multe teste.
După câte zile petrecute în spitalul din Noosa, medicii au avut rezultatele analizelor care prevesteau o nenorocire. Femeia a fost diagnosticată cu miocardită virală, un virus periculos care îi ataca inima.Miocardita virală este cauzată de un virus mortal, 20% din tineri murind din cauza acestei boli atât de periculoase și parșive.
Kathy a fost transportată la Spitalul Prince Charles din Brisbane pe 19 noiembrie, acolo unde chirurgii au operat-o pe cord deschis.
Doctorii au făcut tot ce au putut pentru a-i elimina cheagurile și pentru a o salva, dar femeia a intrat în comă. După două săptămâni de stare vegetativă, femeia a decedat.
Femeia a fost perfect sănătoasă înainte ca ea să fie infectată cu acest virus.

Sursă:www.9news.com.au

Vești proaste pentru cetățeni în prag de sărbători! Mii de români vor suferi de frig în această iarnă... Se fac angajări masive în acest domeniu! "Oferim salarii de 1.000 de euro, dar nu găsim oameni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x