Antena Căutare

O medalie de aur şi trei medalii de argint pentru elevii români care au participat la Olimpiada Internaţională de Chimie 2019 de la Paris

Elevii români care au participat la Olimpiada Internaţională de Chimie 2019 de la Paris au obţinut o medalie de aur şi trei medalii de argint, a anunţat marţi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Elevii români care au participat la Olimpiada Internaţională de Chimie 2019 de la Paris au obţinut o medalie de aur şi trei medalii de argint, a anunţat marţi Ministerul Educaţiei Naţionale.


Medalia de aur a fost obţinută de Mircea Raul Bodrogean, elev în clasa a X-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.


Olimpicii români premiaţi cu argint sunt Ioana Maria Popa, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional din Iaşi, Ana Florescu Ciobotaru, elevă în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti şi Tudor Lile, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Moise Nicoară" din Arad, se arată într-un comunicat transmis de MEN.


Lotul olimpic al României a fost coordonat şi însoţit de acad. Marius Andruh şi Mihaela Matache de la Universitatea din Bucureşti şi Daniela Bogdan de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti.


La cea de-a 51-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie - IChO, care a avut loc în perioada 21 - 30 iulie la Paris, au fost prezenţi 309 concurenţi din 84 de ţări.

(sursa: Agerpres)

FOTO Imagini terifiante. Bătute cu biciul fără milă! Fete de șase, opt și unsprezece ani agresate de propriul tată!... Primăria Capitalei va reface Parcul Cişmigiu cu 10 milioane de euro! Ce schimbări vor avea loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x