Căutare Live

O nouă ipoteză șocantă. Suntem reîncarnarea extratereștrilor!

În ceea ce privește formele de viață extraterestre, știm deja că ortodocșii sunt foarte sceptici, în vreme ce catolicii sunt ceva mai deschiși în fața ideii. David Weintraub a decis să abordeze subiectul mai pe larg, asta după ce a descoperit că nu e tratat decât în raport cu creștinismul și cu catolicismul roman, într-o măsură destul de mică

În ceea ce privește formele de viață extraterestre, știm deja că ortodocșii sunt foarte sceptici, în vreme ce catolicii sunt ceva mai deschiși în fața ideii. David Weintraub a decis să abordeze subiectul mai pe larg, asta după ce a descoperit că nu e tratat decât în raport cu creștinismul și cu catolicismul roman, într-o măsură destul de mică.

Cartea sa se numește Religions and Extraterrestrial Life și urmărește ceea ce liderii religioși și teologii au avut de spus despre viața extraterestră și religiile majore, printre care iudaismul, catolicismul, ortodoxismul estic, biserica anglicană, dar și despre diverse secte protestante. „Foarte puțini dintre noi și-au petrecut timpul gândindu-se ce înseamnă posibilitatea existenței vieții extraterestre pentru noi, chiar dacă vorbim despre virusuri, creaturi unicelulare, sau ființe bipede care conduc nave intergalactice, mai ales în raport cu relația noastră cu divinitatea”, scrie Weintraub.

Opinia publică, deși a fost analizată doar la nivelul populației americane, a scos la iveală informații relevante. Se pare că 32% din creștini cred în existența extratereștrilor, ocupând un loc fruntaș în clasamentul scepticilor, 36% dintre hinduși, 37% dintre evrei, 44% dintre musulmani, iar în cazul ateilor, 55% cred că există alte forme de viață în Univers. Religiile asiatice sunt, se pare, cele mai predispuse să accepte viața extraterestră. De asemenea, o parte dintre hinduși au speculat că e posibil ca oamenii să se fi reîncarnat în extratereștri și vice versa, iar cosmologia budistă include mii de lumi nelocuite.

Vezi continuarea pe Playtech.ro.

Copila s-a transformat în divă! Iată cum arată fiica lui Michael Jackson la 17 ani!... Linie telefonică gratuită pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri