Antena Căutare

Oamenii de știință au aflat! Aceasta este data când va veni Sfârșitul Lumii! Calculele lor sunt alarmante

Sfârșitul Lumii. De multi ani, circula teorii care anunța Sfarsitul iminent al omenirii, insa (din fericire) niciuna care să se implineasca pana acum.

Oamenii de știință au aflat! Aceasta este data când va veni Sfârșitul Lumii! Calculele lor sunt alarmante
| el salvador

Sfârșitul Lumii. De mulți ani, circulă teorii care anunță Sfârșitul iminent al omenirii, însă (din fericire) niciuna care să se împlinească până acum.

Cel mai recent scenariu apocaliptic a fost în septembrie anul trecut, în urma unei coliziuni dintre așa-zisa ”Planeta X” și Terra.

Sfârșitul Lumii. Deși teoria a fost puternic dezmințită de specialiștii de la NASA, știința a indentificat și alte cauze care, în final, ar duce la extincția rasei umane.

Astfel că, un grup de cercetători din Statele Unite au transmis o alertă la Academia de Științe din America, prin care semnalau data la care Pământul ar urma să devină de nelocuit pentru oameni sau alte ființe vii.

Citește și: Vremea pe Glob. Ținutul înghețat in care mâncătorii de carne crudă practică amorul ”kunik”​

”Mai presus de problemele climatice existente, orice civilizație dependentă de tehnologie de pe o planetă anume se va confrunta cu limitele ei”, se arată în comunicatul transmis.

Potrivit calculelor acestori oameni de știință, Terra va deveni imposibil de locuit între anii 2200 și 2400. În afară de încălzirea globală, alte efecte neafaste ar putea aduce Sfârșitul Lumii: iarna nucleară, o pandemie, impactul cu un asteroid sau eșecuri catastrofale ale tehnologiilor viitoare și ale inteligenței artificiale.

Cântăreața Rita Ora a scos o nouă piesă! Dacă îți lipsește încrederea în tine, ascultă noul ei single!... Iarnă ucigașă în Europa! Oamenii cad victime furtunilor și zăpezii. O femeie şi bebelusul ei au scăpat cu viaţă ca print...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x