Antena Căutare

OFERTĂ!!! Animale de basm realizate din obiecte casnice

Un vestit magazin universal din Londra a reuşit să-şi surprindă clienţii cu o decoraţie de Crăciun într-adevăr inedită. Vitrinele sunt populate cu figuri de animale realizate din diferite obiecte şi aparate electrocasnice, care pot fi găsite în magazin. Decorul îi atrage pe toţi trecătorii, iar multora le dă şi idei pentru viitoarele cadouri de Crăciun

Magazinul John Lewis era considerat, până acum, mai degrabă "de modă veche" iar decoraţia de Crăciun a vitrinelor nu se depărta prea mult de la tradiţie. Anul acesta, însă, aduce o schimbare radicală. Vitrinele s-au umplut de animale care nu sunt, însă, realizate din plastic sau mucava, ci din produse aflate în oferta magazinului - de la ceşti şi farfurii până la aspiratoare sau mobilă.

Trecătorii sunt bucuroşi să recunoască, în componenţa animalelor din vitrină, obiectele şi aparatele pe care le au şi ei prin casă sau pe care şi le-ar dori de Crăciun. Pinguinii sunt, astfel, făcuţi din maşini de cafea, veveriţele - din ceşti, o vulpe este construită din lămpi de birou şi aşa mai departe. La materiale s-a adăugat, fireşte, ingeniozitate şi multă muncă.

În total, 188 de animale locuiesc în lumea de "basm tehnologic" din vitrinele magazinului. Iar între timp, decoratorii se gândesc deja la surprizele pe care le vor face de Crăciunul anului 2014.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

VIDEO! O altfel de artă: Din 150.000 de cărămizi LEGO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x