Antena Căutare

Omenie! O fetiţă de trei ani, aflată în şoc anafilactic, salvată de doi polițiști: Poza s-a răspândit pe internet!

O fetiţă de trei ani, aflată în şoc anafilactic după înţepăturile unor albine, a fost salvată de un poliţişt de frontieră şi un jandarm din judeţul Constanţa, care au dus-o pe braţe până la ambulanţa care nu putea înaintea din cauza drumului inundat.

O fetiţă de trei ani, aflată în şoc anafilactic după înţepăturile unor albine, a fost salvată de un poliţişt de frontieră şi un jandarm din judeţul Constanţa, care au dus-o pe braţe până la ambulanţa care nu putea înaintea din cauza drumului inundat.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, judeţul Constanţa, au primit un telefon de la un bărbat, aflat într-o zonă izolată de pe raza localităţii Dumbrăveni – judeţul Constanţa, care solicita ajutor pentru fetiţa sa, în vârstă de trei ani, ce fusese înţepată de albine şi a intrat în şoc anafilactic.

Din cauza ploilor abundente care au făcut impracticabil drumul, ambulanţa nu a putut ajunge până la locul unde se afla bărbatul împreună cu fetiţa, un echipaj format dintr-un poliţist de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ – Garda de Coastă şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, aflat în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei, s-a deplasat pe jos la faţa locului.

Cei doi, însoţiţi de tatăl copilului, au transportat fetiţa pe braţe câţiva kilometri (deoarece drumul auto era impracticabil) şi, ulterior, în sprijinul lor a venit un localnic, fost poliţist de frontieră, proprietar al unui autoturism de teren, care i-a ajutat să ajungă, în timp util, la ambulanţa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Fetiţa şi tatăl ei au ajuns la timp la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în acest moment copilul aflându-se în afara oricărui pericol.

"Cum trăiește ea emoția cântecului!" Ilinca, cea mai originală și emoționantă interpretare a piesei "Mare... Michael Bublé și Luisana Lopilato, în culmea fericirii! Au devenit părinți a treia oară și au dezvăluit numele fetiței l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x