Veste ÎNGROZITOARE pentru fanii lui Ozzy Osbourne! Mesajul de ADIO al rockerulului britanic

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunțat că va face un turneu mondial ,,de adio'' în 2018. ,,Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susțin câte un concert ici-colo'', a declarat ,,prințul întunericului'' într-un comunicat. 

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunțat că va face un turneu mondial ,,de adio'' în 2018. ,,Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susțin câte un concert ici-colo'', a declarat ,,prințul întunericului'' într-un comunicat.

Rockerul britanic în vârstă de 68 de ani va concerta, ulterior, în America de Nord, datele spectacolelor urmând a fi anunțate în perioada imediat următoare.

Osbourne va porni în turneu pe data de 5 mai, în Mexic. Artistul va concerta, apoi, în Chile, Argentina și Brazilia, după care va petrece o lună în Europa.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri