Antena Căutare

Piața imobiliară a crescut față de anul trecut! Iată din ce zone sunt cei mai mulți investitori străini!

Piața imobiliară din România atrage atenția investitorilor străini, astfel, peste 70% din achiziţii fiind realizate de grupuri din afara Europei.

Piața imobiliară din România atrage atenția investitorilor străini, astfel, peste 70% din achiziţii fiind realizate de grupuri din afara Europei.

La momentul aderării României la Uniunea Europeană, cei mai activi investitori din domeniul imobiliar proveneau din Austria, alte surse importante de capital fiind în Germania, Franţa sau Marea Britanie.

Anul trecut, cei mai mari investitori de pe piaţa locală au fost Africa de Sud, Singapore sau americanii.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 73.000 de anunțuri cu apartamente de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Segmentul de birouri a fost în 2016 cel mai atractiv, cu o pondere de 44% din valoarea tranzacţiilor, fiind urmat de retail (31%) şi industrial (25%).

Dintre toate orașele, Bucureşti a atras 77%, cele mai tranzacţionate proprietăţi fiind clădirile de birouri. În alte orașe mai mici, interesul investitorilor a fost atras de spaţiile de tip retail, fiind tranzacţionate centre comerciale în orașe ca Sibiu, Craiova, Piatra Neamţ şi Arad.

Vezi cele mai noi oferte imobiliare de pe HomeZZ.ro. Găsești peste 200.000 de anunțuri din domeniul imobiliar la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x