Antena Căutare

Povestea dramatică a românului care a trăit prin trenuri în Anglia, după ce a rămas fără loc de muncă, în urma unui accident. ”Era singurul loc unde puteam dormi și unde era cald”

Mihai Călinescu, un român în varstă de 29 de ani stabilit la Birmingham din anul 2015, a trecut prin clipe de coșmar.

Mihai Călinescu, un român în varstă de 29 de ani stabilit la Birmingham din anul 2015, a trecut prin clipe de coșmar.

Suferința lui Mihai a început în momentul în care a avut un accident la locul de muncă. În martie 2019, timp în care lucra pentru Amazon în Rugeley, acesta și-a rupt un picior.

Bărbatul a încercat să capete ajutor de șomaj, însă i s-a spus că nu este eligibil, așa că, în lipsa banilor, a trebuit să renunțe la casa pe care o avea închiriată în Birmingham și să rămână fără acoperiș deasupra capului.

Pentru că nu avea o altă alternativă, românul și-a găsit adăpost în gară, asta în timp ce ce ziua și-o petrecea în trenurile care străbăteau regiunea, în căutarea unui nou loc de muncă.

”Mergeam din tren în tren, în fiecare zi, din Birmingham în toată regiunea”, a povestit Mihai. ”Era singurul loc unde puteam dormi și unde era cald. Mergeam pe toată rețeaua de căi ferate sărind din tren în tren. La sfârșitul zilei, coboram și dormeam pe un peron, până când trenurile porneau din nou. Am făcut asta timp de trei zile”.

În prezent, Mihai este tot în Anglia și doarme la un prieten , însă spune că va reveni în România, dacă nu va găsi în scurt timp un job.

Citește și: Povestea dramatică a mamei Angelica: Fata mea a picat în capcană drogurilor

Sursă: Libertatea
Foto: ziarulromanesc.net

S-a decis! Amenzi usturătoare pentru deținătorii de animale din Capitală... Parapantist rănit în zona Vârfului Caraiman. Cum au intervenit salvamontiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x