Antena Căutare

Primul refugiat care a renunţat la religia musulmană pentru un obicei creştin: "Baconul are un gust absolut divin!"

Un refugiat sirian care a ajuns recent în Canada a ales să renunţe la religia musulmană după ce a făcut cunoştinţă cu obiceiurile creştine.

Un refugiat sirian care a ajuns recent în Canada a ales să renunţe la religia musulmană după ce a făcut cunoştinţă cu obiceiurile creştine.

Bărbatul care până la 38 de ani nu a gustat niciodată carne a fost atât de fermecat de gustul baconului, încât a renunţat l areligia lui pentru a putea să mănânce în fiecare zi gustosul preparat.

"Are un gust absolut divin!" a spus Rakim Shaheed. "Am luat o înghiţitură dintr-un sandwich pe care mi l-a preparat şeful meu şi era să cad de pe scaun de plăcere. A fost e explozie de gust care m-a lovit mai tare decât un cutremur", a continuat el vizibil emoţionat.

"Nu pot să cred că nimeni nu mi-a spus până acum cât este de bun".

Baconul i-a schimbat religia

"Dacă există un Dumnezeu, atunci el sigur m-ar lăsa să mănânc bacon. De ce ar pedepsi musulmanii şi nu le-ar permite să mănânce bacon. Este foarte bun!. Mă simt înşelat. Nu înţeleg de ce nu mi s-a spus până acum asta", a continuat Rakim foarte revoltat.

Bărbatul a povestit la un post de radio canadian cum a fost marginalizat în comunitatea din care făcea parte tocmai din cauză că mănâncă bacon. "Ei nu pot înţelege, nu vor să guste şi gata. Nu vor şti niciodată ce au pierdut".

Carnea de porc este strict interzisă în lumea musulmană. "Este interzisă prin Coran. Este un animal murdar care răspândeşte multe boli oamenilor. Este singurul animal care îşi invită semenii să se împerecheze cu femela lui", i-a răspuns un imam.

Aspire, singurul program de leadership și antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard, Stanford, Wharton și Be... Pare o divă în toată puterea cuvântului! Cum arăta înainte ca un make-up artist să facă minuni......
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x