Antena Căutare

Trei muncitori au fost prinși sub un mal de pământ

Trei bărbați care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindești, județul Suceava, au fost prinși sub un mal de pământ. Mai multe echipaje de salvare au fost chemate la fața locului pentru a-i putea scoate pe muncitori de sub pământ.

Trei bărbați care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindești, județul Suceava, au fost prinși sub un mal de pământ. Mai multe echipaje de salvare au fost chemate la fața locului pentru a-i putea scoate pe muncitori de sub pământ.

Doi dintre bărbați au fost prinși au fost prinși sub pământ, cel de-al treilea a fost prins sub pământ până la nivelul pieptului. Aceștia au leziuni care nu le pun viața în pericol, au primit primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Pentru această intervenție au fost trimise la fața locului două autospeciale de la ISU Suceava, și trei ambulanțe, una de la SMURD și două de la Serviciul de Ambulanță Județean.

A fost scos de sub roțile mașinii și anesteziat. Ursul rănit grav va fi transportat la rezervația din Zărnești... Piața carburanților devine transparentă! Aplicația care îți permite monitorizarea prețurilor și alegerea celor mai bune ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x